Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άκρως αποκαλυπτική η πανέμορφη Κάρλα Μπρούνι
LIFESTYLE

Άκρως αποκαλυπτική η πανέμορφη Κάρλα Μπρούνι

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι κατάφερε να αποσπάσει όλα τα βλέμματα στο δείπνο που ακολούθησε το τελευταίο σόου του οίκου Versace στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Μετά την επίδειξη της συλλογής άνοιξη-καλοκαίρι 2018, μοντέλα-θρύλοι της δεκαετίας του 90′ βγήκαν στην πασαρέλα τιμώντας την ιστορία του μόντελινγκ. Μετά το σόου, ακολούθησε dinner party, […]

Carla-Bruni-en-2002_width1024

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι κατάφερε να αποσπάσει όλα τα βλέμματα στο δείπνο που ακολούθησε το τελευταίο σόου του οίκου Versace στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Μετά την επίδειξη της συλλογής άνοιξη-καλοκαίρι 2018, μοντέλα-θρύλοι της δεκαετίας του 90′ βγήκαν στην πασαρέλα τιμώντας την ιστορία του μόντελινγκ.

carla-bruni-1

Μετά το σόου, ακολούθησε dinner party, όπου εκεί η 49χρονη καλλονή και πρώην μοντέλο φόρεσε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα, προσφέροντας μας μια εικόνα από αυτές που δεν έχουμε συνηθίσει.

carla-bruni-3

Η καλλονή σύζυγος του Σαρκοζί, επέλεξε μια μαύρη σιθρού τουαλέτα που άφηνε σχεδόν ακάλυπτο το στήθος, ενώ τόνιζε υπέροχα το καλλίγραμμο σώμα της.

carla-bruni-2

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις