Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στην εντατική ο Σουλεϊμάνογλου: Τα τελευταία νέα για την κατάσταση του
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην εντατική ο Σουλεϊμάνογλου: Τα τελευταία νέα για την κατάσταση του

Στην εντατική του νοσοκομείου Bakırköy Sadi Konuk στην Κωνσταντινούπολη, συνεχίζει ο νοσηλεύεται ο Ναΐμ Σουλείμάνογλου, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο κορυφαίος αρσιβαρίστας  έχει διαγνωστεί εδώ και αρκετά χρόνια ηπατική ανεπάρκεια και ήταν αναγκαία η μεταμόσχευση ήπατος. Η κατάσταση της υγείας του μπορεί να παραμένει κρίσιμη, ωστόσο τα τελευταία νέα που κάνουν τον γύρο […]

AR-307199718.jpg&NCS_modified=&imageversion=1by1&exif=

Στην εντατική του νοσοκομείου Bakırköy Sadi Konuk στην Κωνσταντινούπολη, συνεχίζει ο νοσηλεύεται ο Ναΐμ Σουλείμάνογλου, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο κορυφαίος αρσιβαρίστας  έχει διαγνωστεί εδώ και αρκετά χρόνια ηπατική ανεπάρκεια και ήταν αναγκαία η μεταμόσχευση ήπατος.

Η κατάσταση της υγείας του μπορεί να παραμένει κρίσιμη, ωστόσο τα τελευταία νέα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα.

Όπως αναφέρουν και δημοσιεύματα, βρέθηκε συμβατός δότης για τον θρυλικό αρσιβαρίστα.

Ο 50χρονος πέρασε ήδη τις ιατρικές εξετάσεις και η διαδικασία αναμένεται σύντομα να προχωρήσει.

Στο πλευρό του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου βρέθηκε ο Υπουργός Αθλητισμού της Τουρκίας, Ασκίν Μπακ, ο οποίος τόνισε πως «παρακολουθούμε την κατάσταση του Σουλεϊμάνογλου από κοντά και έχω ενημερώσει σχετικά τον Πρόεδρο».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις