Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Δωρεά της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δωρεά της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των 500 καθισμάτων στο Δημοτικό γήπεδο του Μοσχάτου, που ήταν προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του προέδρου της, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου με επιστολή του ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και τον σύλλογο για αυτήν την ενέργεια. «Ο πρόεδρος αποδεικνύει για μία φορά ακόμα το έμπρακτο ενδιαφέρον […]

gipedo-mosxatou-5

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των 500 καθισμάτων στο Δημοτικό γήπεδο του Μοσχάτου, που ήταν προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του προέδρου της, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου με επιστολή του ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και τον σύλλογο για αυτήν την ενέργεια.

«Ο πρόεδρος αποδεικνύει για μία φορά ακόμα το έμπρακτο ενδιαφέρον του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της ευρύτερης περιοχής».

Ο Δήμαρχος στην ίδια επιστολή ευχαρίστησε και τον συνεργάτη του προέδρου της ΠΑΕ, Βασίλη Βασιλειάδη, πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Καραϊσκάκη Α.Ε. για τον συντονισμό και την υλοποίηση της ενέργειας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις