Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Η Εφορία έστειλε ειδοποίηση για τον ΕΝΦΙΑ σε 12χρονο κορίτσι (pic)
ΕΛΛΑΔΑ

Η Εφορία έστειλε ειδοποίηση για τον ΕΝΦΙΑ σε 12χρονο κορίτσι (pic)

Ενα 12χρονο κορίτσι από το Ηράκλειο, καλείται να πληρώσει ΕΝΦΙΑ για ένα αγροτεμάχιο που της έγραψε ο παππούς της όταν γεννήθηκε! Η Εφορία έστειλε ειδοποίηση στην ανήλικη να πληρώσει ΕΝΦΙΑ 3,84 ευρώ για ένα μικρό ακίνητο που της έγραψε ο παππούς της, όταν εκείνη ήταν μόλις 6 μηνών. Η 12χρονη απέκτησε φέτος ΑΦΜ, όπως είπε ο πατέρας της […]

enfia708_12

Ενα 12χρονο κορίτσι από το Ηράκλειο, καλείται να πληρώσει ΕΝΦΙΑ για ένα αγροτεμάχιο που της έγραψε ο παππούς της όταν γεννήθηκε!

Η Εφορία έστειλε ειδοποίηση στην ανήλικη να πληρώσει ΕΝΦΙΑ 3,84 ευρώ για ένα μικρό ακίνητο που της έγραψε ο παππούς της, όταν εκείνη ήταν μόλις 6 μηνών.

Η 12χρονη απέκτησε φέτος ΑΦΜ, όπως είπε ο πατέρας της σε τοπικό μέσο και έκπληκτοι είδαν όλοι ότι το κράτος δεν κάνει… διακρίσεις!

enfia800

Η ανάδειξη της υπόθεσης έγινε στην εκπομπή του Λευτέρη Βαρδάκη στο Ράδιο Κρήτη, όπου φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος των φοροτεχνικών Παύλος Μπαριτάκης, ο οποίος υπογράμμισε ότι: «ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου εκδίδεται μόνο μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου, οπότε παραμένει μυστήριο, το πώς αυτός εκδόθηκε, ώστε ένα ανήλικο παιδί να πληρώσει τον φόρο».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις