Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

25

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καπουτζίδης: Δεν είναι περισσότερο Έλληνας αυτός που φοράει περικεφαλαία από τον μετανάστη (vid)
LIFESTYLE

Καπουτζίδης: Δεν είναι περισσότερο Έλληνας αυτός που φοράει περικεφαλαία από τον μετανάστη (vid)

Ξέσπασε κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο»  Γιώργος Καπουτζίδης, όταν στη σκηνή ανέβηκαν 25 Έλληνες από τη Νιγηρία που αποτελούσαν το συγκρότημα HPGC. Ο ηθοποιός αφού το συγκρότημα ερμήνευσε τραγούδια, τους συνεχάρη που ζουν κι εργάζονται στην Ελλάδα, προσθέτοντας πως το παρόν της χώρας μας περιλαμβάνει αυτούς τους Έλληνες και αν […]

ImageHandler

Ξέσπασε κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο»  Γιώργος Καπουτζίδης, όταν στη σκηνή ανέβηκαν 25 Έλληνες από τη Νιγηρία που αποτελούσαν το συγκρότημα HPGC.

Ο ηθοποιός αφού το συγκρότημα ερμήνευσε τραγούδια, τους συνεχάρη που ζουν κι εργάζονται στην Ελλάδα, προσθέτοντας πως το παρόν της χώρας μας περιλαμβάνει αυτούς τους Έλληνες και αν δεν το αντιληφθούμε, φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε μέλλον ως χώρα».

«Χαίρομαι που βλέπω σε αυτή τη σκηνή 25 Έλληνες που έχουν καταγωγή από μια όμορφη χώρα της Αφρικής, τη Νιγηρία. Χαίρομαι που αισθάνεστε Έλληνες και είστε Έλληνες που ζουν και ελπίζουν σε αυτή τη χώρα» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Είναι πολύ ωραία και σπουδαία αυτά με που έκαναν και έχουν χτίσει οι Αρχαίοι Έλληνες με τις περικεφαλαίες. Δεν είναι περισσότερο Έλληνας αυτός που φοράει περικεφαλαία που γράφει Μολών Λαβέ από έναν άνθρωπο που έχει έρθει στην Ελλάδα από άλλη χώρα. Το παρόν της χώρας μας περιλαμβάνει αυτούς τους Έλληνες και αν δεν το αντιληφθούμε, φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε μέλλον ως χώρα» κατέληξε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις