Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τραγικό θάνατο βρήκε ο Εισαγγελέας Εφετών
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Εισαγγελέας Εφετών

Τραγικό θάνατο βρήκε ο εισαγγελέας Εφετών Επαμεινώνδας Βρακατσέλης,της έδρας στη δίκη για τη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία το Μάρτιο του 2007, αλλά και στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο άτυχος άντρας γλίστρησε και έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε, στα Βριλήσσια. Οι γείτονες έσπευσαν να […]

asthenoforo-630

Τραγικό θάνατο βρήκε ο εισαγγελέας Εφετών Επαμεινώνδας Βρακατσέλης,της έδρας στη δίκη για τη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία το Μάρτιο του 2007, αλλά και στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο άτυχος άντρας γλίστρησε και έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε, στα Βριλήσσια.

Οι γείτονες έσπευσαν να τον βοηθήσουν, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Ο Επαμεινώνδας Βρακατσέλης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά ήταν πλέον αργά, καθώς κατέληξε στα τραύματά του.

khdeia12

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον ιερό ναό Αναλήψεως του Κυρίου στα Βριλήσσια, ενώ το πρωί της Κυριακής έγινε η ταφή στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Περατιά Αιτωλοακαρνανίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις