Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Διεθνής παίκτης του ράγκμπι τραυματίστηκε…από λιοντάρι! (VID)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διεθνής παίκτης του ράγκμπι τραυματίστηκε…από λιοντάρι! (VID)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Με έναν…περίεργο και σπάνιο τρόπο τραυματίστηκε ο Ουαλός αθλητής του ράγκμπι Σκοτ Μπόλντγουιν. Ο 29χρονος, επισκέφθηκε μαζί με την ομάδα του κέντρο φιλοξενίας άγριων ζώων, και έμεινε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από τα λιοντάρια. Μάλιστα, θεώρησε σωστό να απλώσει το χέρι του ώστε να τα χαϊδέψει στο κεφάλι, σαν να είναι σκυλάκια […]

baldwin

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Με έναν…περίεργο και σπάνιο τρόπο τραυματίστηκε ο Ουαλός αθλητής του ράγκμπι Σκοτ Μπόλντγουιν.

Ο 29χρονος, επισκέφθηκε μαζί με την ομάδα του κέντρο φιλοξενίας άγριων ζώων, και έμεινε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από τα λιοντάρια.

Μάλιστα, θεώρησε σωστό να απλώσει το χέρι του ώστε να τα χαϊδέψει στο κεφάλι, σαν να είναι σκυλάκια ή γατάκια.

Όπως είναι λογικό, το λιοντάρι δάγκωσε το χέρι του, προκαλώντας του βαθύ σκίσιμο και αιμορραγία, κάτι που τον έστειλε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για ράμματα.

Ο προπονητής του, ήταν έξαλλος με την κίνηση αυτή και δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

«Όταν βάζεις το χέρι σου μέσα σε έναν φράκτη και από την άλλη είναι λιοντάρι, είναι λογικό να σε δαγκώσει. Αυτό που έκανε ήταν ηλίθιο και είναι τυχερός που δεν έπαθε κάτι χειρότερο. Μας είχαν προειδοποιήσει να μην κάνουμε χειρονομίες, αλλά δεν ξέρω τι σόι πρόγραμμα για την άγρια φύση είχε δει ο Σκοτ που νόμιζε ότι μπορείς να χαϊδέψεις ένα λιοντάρι στο κεφάλι σαν να’ ναι γατάκι», δήλωσε, δικαιολογημένα εκνευρισμένος.

https://twitter.com/AndyGoode10/status/913879469798166528

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις