Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παναθηναϊκός: Νέος πρόεδρος ο Βασίλης Κωνσταντίνου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Νέος πρόεδρος ο Βασίλης Κωνσταντίνου

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού, λήφθηκε η απόφαση να αναλάβει χρέη προέδρου ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ενώ ο Στράτος Σιωπήλης θα βρίσκεται στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Ο Βασίλης Κωνστανίνου, αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας, και με τη φανέλα των «πράσινων» έχει μετρήσει 302 συμμετοχές, από το 1964 έως το 1983. Αναλυτικά η […]

κωνσταντινου

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού, λήφθηκε η απόφαση να αναλάβει χρέη προέδρου ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ενώ ο Στράτος Σιωπήλης θα βρίσκεται στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Ο Βασίλης Κωνστανίνου, αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας, και με τη φανέλα των «πράσινων» έχει μετρήσει 302 συμμετοχές, από το 1964 έως το 1983.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου του 2017 στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι με θέμα ημερήσιας διάταξης την ανασυγκρότησή του σε σώμα.

Τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ -μετά την παραίτηση του κ. Μάνου Μαυροκουκουλάκη- αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου. Χρέη διευθύνοντος συμβούλου θα ασκεί ο κ. Στράτος Σωπήλης. Επίσης, κοινοποιήθηκε η παραίτηση του κ. Δημήτρη Γούναρη από μέλος του Δ.Σ.

Επίσης, το νέο Δ.Σ. αποφάσισε τη διεξαγωγή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ στις 13 Νοεμβρίου 2017 με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις