Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βρήκε τσάντα με “θησαυρό” και την παρέδωσε στην αστυνομία (pic)
ΕΛΛΑΔΑ

Βρήκε τσάντα με “θησαυρό” και την παρέδωσε στην αστυνομία (pic)

Το αυτονόητο γίνεται είδηση πλέον μιας και η εντιμότητα τείνει να γίνει άγνωστη λέξη. Μια γυναίκα βρήκε στο καφέ που διατηρεί απέναντι από τον σταθμό του ΟΣΕ στο Βόλο, μία τσάντα με 20.000 ευρώ και χωρίς δεύτερη σκέψη, την παρέδωσε στην αστυνομία. Η Άννα Μιαρίτη, εξήγησε στο magnesianews.gr ότι η τσάντα έπεσε από πελάτη του […]

ImageHandler (2)

Το αυτονόητο γίνεται είδηση πλέον μιας και η εντιμότητα τείνει να γίνει άγνωστη λέξη. Μια γυναίκα βρήκε στο καφέ που διατηρεί απέναντι από τον σταθμό του ΟΣΕ στο Βόλο, μία τσάντα με 20.000 ευρώ και χωρίς δεύτερη σκέψη, την παρέδωσε στην αστυνομία.

Η Άννα Μιαρίτη, εξήγησε στο magnesianews.gr ότι η τσάντα έπεσε από πελάτη του καταστήματος πίσω από μια καρέκλα. Χθες, είδε δύο νεαρούς να κοιτάζουν επίμονα προς το σημείο, στην εξωτερική πλευρά του καταστήματος και πήγε διακριτικά να δει τι συμβαίνει. Τότε, πρόσεξε μια μισάνοιχτη τσάντα και μπόρεσε να διακρίνει δύο σακούλες με χαρτονομίσματα.

Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία που έσπευσε να παραλάβει την τσάντα και  πήγαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Εκεί η τσάντα ανοίχτηκε και διαπιστώθηκε ότι περιείχε περίπου 20.000 Ευρώ. «Δεν πίστευα στα μάτια μου ότι υπήρχαν τόσα χρήματα. Επίσης στην τσάντα υπήρχαν έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα του ιδιοκτήτη της», τόνισε η ιδιοκτήτρια.

Οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα 19.900 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50, 100, 200 και 500 ευρώ, ένα χρυσό ρολόι του οποίου η αξία εκτιμήθηκε στα 30.000 ευρώ, χρυσές κάρτες τραπεζών, βιβλιάρια καταθέσεων και μπλοκ επιταγών.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου που ασχολήθηκε με την υπόθεση, εντόπισε από το διαβατήριο που υπήρχε στην τσάντα τον ιδιοκτήτη της ο οποίος και κλήθηκε να μεταβεί για να την παραλάβει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για εργολάβο, κάτοικο Αθηνών που ταξιδεύει συχνά ενώ όπως έγινε γνωστό, ο ιδιοκτήτης – κάτοχος της τσάντας έδωσε τα νόμιμα εύρετρα στη γυναίκα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις