Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΥΓΕΙΑ / Εύκολοι τρόποι να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα στύσης
ΥΓΕΙΑ

Εύκολοι τρόποι να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα στύσης

Η στυτική δυσλειτουργία έχει χτυπήσει την πόρτα πολλών ανδρών, με το άγχος, την ηλικία και τα κιλά, να είναι από τους πιο ισχυρούς παράγοντες. Το βάρος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς έχουν δείξει πως οι άνθρωποι που δεν τρέφονται υγιεινά και κάνουν καθιστική ζωή έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να παρουσιάσουν πρόβλημα στύσης. […]

epimedium-stytiki-disleitourgia-670x400

Η στυτική δυσλειτουργία έχει χτυπήσει την πόρτα πολλών ανδρών, με το άγχος, την ηλικία και τα κιλά, να είναι από τους πιο ισχυρούς παράγοντες.

Το βάρος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς έχουν δείξει πως οι άνθρωποι που δεν τρέφονται υγιεινά και κάνουν καθιστική ζωή έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να παρουσιάσουν πρόβλημα στύσης. Πιο συγκεκριμένα, έρευνα που δημοσιεύτηκε το 2005  έδειξε πως όσοι είχαν περιφέρεια μέσης πάνω από 106cm, ήταν  50% πιο πιθανό  να έχουν σεξουαλικά προβλήματα από αυτούς που είχα μέση  80cm. Καλό θα είναι λοιπόν να περπατάτε 3χιλιόμετρα την ημέρα και να υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Επίσης, το κόκκινο τζίνσενγκ, σύμφωνα με έρευνα που έγινε το 2008 απεδείχθη θαυματουργό. Πρέπει όμως να καλλιεργηθεί για τουλάχιστον πέντε έτη πριν χρησιμοποιηθεί.

Ακόμα παλαιότερη μελέτη που έλαβε χώρα το 1999 έδειξε πως ένα αμινοξύ η L-αργινίνη, βοηθά τους άνδρες να διατηρήσουν τη στύση τους.

Οι άνδρες που πήραν μέρος στην έρευνα λάμβαναν 5 γραμμάρια L-αργινίνης την ημέρα για περίοδο 6 εβδομάδων και είδαν σημαντικές βελτιώσεις στην σεξουαλική λειτουργία.

Αν σας αρέσουν οι χυμοί επιλέξτε καρπούζι το οποίο περιέχει κιτρουλλίνη, αμινοξύ βελτιώνει τη ροή του αίματος προς το πέος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις