Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρκ Άντονι: “Τραμπ, σκάσε πια”
LIFESTYLE

Μαρκ Άντονι: “Τραμπ, σκάσε πια”

Ο τραγουδιστής Μαρκ Άντονι ξέσπασε κατά του Αμερικανού προέδρου, καλώντας τον να αφήσει την κόντρα με το NFL και να κάνει κάτι για τις καταστροφές που προκάλεσε ο τυφώνας Μαρία στο Πουέρτο Ρίκο. Ο πρώην σύζυγος της Λόπεζ τουίταρε «K. πρόεδρε σκάσε με το NFL. Κάνετε κάτι για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη στο #PuertoRico. […]

tmp_FAkXfk_c5cfa124dcb66cbb_GettyImages-656290028

Ο τραγουδιστής Μαρκ Άντονι ξέσπασε κατά του Αμερικανού προέδρου, καλώντας τον να αφήσει την κόντρα με το NFL και να κάνει κάτι για τις καταστροφές που προκάλεσε ο τυφώνας Μαρία στο Πουέρτο Ρίκο.

Ο πρώην σύζυγος της Λόπεζ τουίταρε «K. πρόεδρε σκάσε με το NFL. Κάνετε κάτι για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη στο #PuertoRico. Κι εμείς πολίτες της Αμερικής είμαστε».

antony800

Ο 49χρονος τραγουδιστής γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, αλλά οι γονείς του είναι από το Πουέρτο Ρίκο, που επλήγη από τον τυφώνα ενώ ο ίδιος έχει βάλει βαθιά το χέρι την τσέπη.

Ο Τραμπ τα έβαλε με το NFL γιατί όπως ανέφερε σε ομιλία του στην Αλαμπάμα, κάποιοι παίκτες τους προηγούμενους μήνες γονάτιζαν κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, σε μία μορφή διαμαρτυρίας κατά της αστυνομικής βίας.

Το αμερικάνικο ποδόσφαιρο είναι το εθνικό άθλημα της Αμερικής, ωστόσο ο Τραμπ ζήτησε από τους πολίτες να μποϋκοτάρουν τα παιχνίδια μέχρι να συμμορφωθούν οι αθλητές.

Ο αμερικανός Πρόεδρος έγραψε στο twitter: «Αν οι φίλαθλοι αρνούνται να πηγαίνουν σε αγώνες μέχρι οι παίκτες να σταματήσουν να δείχνουν ασέβεια στη σημαία και τη χώρα μας, θα δείτε γρήγορα την αλλαγή. Απόλυση ή διαθεσιμότητα!».

«Η προσέλευση στους αγώνες του NFL και η τηλεθέαση έχει πέσει πολύ. Ναι, βαρετοί αγώνες, αλλά πολλοί απέχουν γιατί αγαπούν τη χώρα μας. Η λίγκα πρέπει να στηρίξει τις ΗΠΑ», συνέχισε.

Η φραστική επίθεση του Αμερικανού προέδρου στους παίκτες προκάλεσε την αντίδραση πολλών αθλητών, με αποτέλεσμα να περάσει η αντιπαράθεση και στον χώρο του ΝΒΑ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις