Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η Κάρλα Μπρούνι έρχεται στην Αθήνα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Κάρλα Μπρούνι έρχεται στην Αθήνα

Η Carla Bruni διασκευάζει στο νέο της άλμπουμ γνωστά αγγλικά hits και στα τέλη Οκτωβρίου παίρνει τον δρόμο για την μεγάλη τουρνέ της σε όλον τον κόσμο, με πρώτο σταθμό την πατρίδα μας. Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας επισκέπτεται την Αθήνα Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Οκτωβρίου, δίνοντας για πρώτη φορά δύο συναυλίες στο Παλλάς. «Τα περισσότερα από αυτά […]

photo_wide-5df601f9eaac2545d368a6c0fbc6f0a6dcf20cb0-s900-c85

Η Carla Bruni διασκευάζει στο νέο της άλμπουμ γνωστά αγγλικά hits και στα τέλη Οκτωβρίου παίρνει τον δρόμο για την μεγάλη τουρνέ της σε όλον τον κόσμο, με πρώτο σταθμό την πατρίδα μας.

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας επισκέπτεται την Αθήνα Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Οκτωβρίου, δίνοντας για πρώτη φορά δύο συναυλίες στο Παλλάς.

carla-bruni2-poster-1506344940

«Τα περισσότερα από αυτά είναι τραγούδια αγάπης. Η αγάπη είναι μια καλή βάση, όπως επίσης η απελπισία και η μοναξιά, όλα τους είναι υπέροχα θέματα για τραγούδια», είπε η Carla.

Η 49χρονη σταρ η οποία στράφηκε στο τραγούδι και στην υποκριτική το 1997 ύστερα από μία σπουδαία καριέρα στο modelling έχει ήδη κυκλοφορήσει τρεις συλλογές, που πούλησαν πάνω από τρία εκατομμύρια κομμάτια.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις