Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μπακογιάννη σε Καμμένο: “Τώρα τελευταία στέλνατε και τη σύζυγο στον Μαρινάκη”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννη σε Καμμένο: “Τώρα τελευταία στέλνατε και τη σύζυγο στον Μαρινάκη”

Αυλαία με την άγρια κόντρα Καμμένου – Μπακογιάννη έριξε στη Βουλή η συζήτηση της πρότασης της ΝΔ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση του «Noor 1» και τις συνομιλίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, που απορρίφθηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία. Στην ονομαστική ψηφοφορία που έγινε 151 βουλευτές καταψήφισαν, ενώ 122 από τα κόμματα της αντιπολίτευσης είπαν «ναι». Απείχε απο την ψηφοφορία ο […]

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΝΤΟΡΑ

Αυλαία με την άγρια κόντρα Καμμένου – Μπακογιάννη έριξε στη Βουλή η συζήτηση της πρότασης της ΝΔ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση του «Noor 1» και τις συνομιλίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, που απορρίφθηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία.

Στην ονομαστική ψηφοφορία που έγινε 151 βουλευτές καταψήφισαν, ενώ 122 από τα κόμματα της αντιπολίτευσης είπαν «ναι». Απείχε απο την ψηφοφορία ο Πάνος Καμμένος, αλλά και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Παπαδόπουλος. Απόντες και οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων.

Αφορμή για την σφοδρή αντιπαράθεση στάθηκε το ερώτημα που απηύθυνε προς τη ΝΔ ο Πάνος Καμμένος, εάν ο σύζυγος της κ. Μπακογιάννη εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρία συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ζητώντας το λόγο επί προσωπικού, η βουλευτής της ΝΔ αποκάλεσε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας «τζάμπα μάγκα», καθώς –όπως είπε- από τη μια καλεί την αξιωματική αντιπολίτευση αν έχει τα άντερα να ζητήσει Προανακριτική Επιτροπή και από την άλλη κρύβεται πίσω από τις φούστες του κ. Τσίπρα προκειμένου να μην ψηφιστεί η πρόταση για σύσταση Εξεταστική Επιτροπή.

Η αναφορά της στις «φούστες» του κ. Τσίπρα προκάλεσε αντιδράσεις και αναταραχή στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με την Ντόρα Μπακογιάννη να λέει: «εντάξει αφού σας ενοχλεί, πίσω από τα παντελόνια του κ. Τσίπρα».

Capture_copy_copy

Στην παρέμβασή της η πρώην υπουργός αναφέρθηκε στις σχέσεις με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο πάντρεψε και βάφτισε το γιο του και πρόσθεσε: «Θυμάμαι καλά τις εξαιρετικές σχέσεις που είχατε κι εσείς με τον κ. Μαρινάκη, τον επισκεπτόσασταν συχνά στο γραφείο του και τώρα τελευταία που είχατε δυσκολίες στέλνατε και τη σύζυγό σας να τον επισκεφθεί. Το ψέμα κ. Καμμένε, έχει κοντά ποδάρια…».

Απαντώντας στη Ντόρα Μπακογιάννη ο Πάνος Καμμενος είπε πως συνάντησε τον επιχειρηματία μια φορά σε χριστουγεννάτικη δεξίωση του Νικόλα Πατέρα, ενώ αρνήθηκε ότι η σύζυγός του τον είχε επισκεφθεί στο γραφείο του.

Ο κ. Καμμένος συνέχισε στους ίδιους υψηλούς τόνους, λέγοντας ότι το 1 εκατ. ευρώ που είχε βρεθεί στο πόθεν έσχες του συζύγου της κ. Μπακογιάννη έφυγε από ναυτιλιακή εταιρεία που συνεργάζεται με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και έκλεισε με τη φράση «φέρτε πίσω τα κλεμμένα».

Για χυδαιότητα Καμμένου έκανε λόγο η κ. Μπακογιαννη και συμπλήρωσε πως για την υπόθεση αυτή ζήτησε η ίδια την άρση ασυλίας της ενώ δικαιώθηκε και δεν πήγε η υπόθεση στο αρχείο. «Εμένα με έψαξαν μετά το Βουκουρέστι άνθρωποι σε άλλο επίπεδο και δε μου βρήκαν τίποτα, οπότε αφήστε τα αυτά και τη λάσπη σε μένα κ. Καμμένε», κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις