Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Weidel: Η όμορφη ομοφυλόφιλη με τα εκφραστικά μάτια, “τρομάζει” όλη την Ευρώπη (pics)
LIFESTYLE

Weidel: Η όμορφη ομοφυλόφιλη με τα εκφραστικά μάτια, “τρομάζει” όλη την Ευρώπη (pics)

Η Alice Weidel είναι το πρόσωπο των γερμανικών εκλογών, καθώς είναι η ηγέτης του ακροδεξιού AfD ήρθε τρίτο και μπαίνει με καμάρι τη Βουλή, προκαλώντας σεισμό στην Ευρώπη. Η 38χρονη πρώην τραπεζίτης της Goldman Sachs είναι ομοφυλόφιλη, ζει μόνιμα στη Γερμανία και έχει σπίτι στην Ελβετία, ενώ για πολλά χρόνια ζούσε στην Κίνα. Η ίδια αν και δηλώνει ανοιχτά ομοφυλόφιλη είναι κατά του […]

2-format43

Η Alice Weidel είναι το πρόσωπο των γερμανικών εκλογών, καθώς είναι η ηγέτης του ακροδεξιού AfD ήρθε τρίτο και μπαίνει με καμάρι τη Βουλή, προκαλώντας σεισμό στην Ευρώπη.

Η 38χρονη πρώην τραπεζίτης της Goldman Sachs είναι ομοφυλόφιλη, ζει μόνιμα στη Γερμανία και έχει σπίτι στην Ελβετία, ενώ για πολλά χρόνια ζούσε στην Κίνα.

weidel4-768x512

Η ίδια αν και δηλώνει ανοιχτά ομοφυλόφιλη είναι κατά του γάμου μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, όπως και το κόμμα και η πιο θερμή οπαδός της ακραίας ρητορικής του AfD.

Εδώ και μήνες έδινε αγώνα να αλλάξει την σκληρή εικόνα της Εναλλακτικής για τη Γερμανία, κάτι που κατάφερε με ευκολία, πιάνοντας το 12,6%.

2-format43

Το κόμμα της θέλει να κλείσουν τα σύνορα της Γερμανία, να βγει η χώρα από την ευρωζώνη και να φύγουν όλοι οι μετανάστες από τη χώρα.

Σε email που διέρρευσε στις αρχές Σεπτεμβρίου αποκαλούσε την κυβέρνηση «γουρούνια», αν και η ίδια αρνήθηκε ότι το έγραψε εκείνη.

Στο κείμενο της, τα κυβερνητικά στελέχη αποκαλούνταν «μαριονέτες στα χέρια των νικητών του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου».

Αυτό που προκαλεί αίσθηση με την Weidel είναι ότι συζεί με την σύντροφό της, η οποία έχει καταγωγή από τη Σρι Λάνκα και μεγαλώνουν μαζί δύο αγόρια.

weidel3-768x530

Μάλιστα η ίδια έχει δηλώσει ότι δε θέλει ομοφυλόφιλοι να πλησιάζουν τα παιδιά της και πως δεν θα είχε πρόβλημα να γίνονται μαθήματα σεξουαλικού προσανατολισμού στα σχολεία, αλλά αφού τα παιδιά μπουν στην εφηβεία.

Μάλιστα, δηλώνει κλασσική φιλελεύθερη.

weidel6-768x483
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις