Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στρατιωτικός βίαζε επί χρόνια την κόρη του
ΕΛΛΑΔΑ

Στρατιωτικός βίαζε επί χρόνια την κόρη του

Ένοχος με ομόφωνη απόφαση κρίθηκε ο πατέρας που βίαζε επί χρόνια την κόρη του. Η φρικτή υπόθεση αναβίωσε σε δικαστική αίθουσα της Λάρισας καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο κλήθηκε να εξετάσει τις κατηγορίες. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», ο πατέρας κρίθηκε ομόφωνα ένοχος και καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξης χωρίς ελαφρυντικά. Η απόφαση αναφέρει πως […]

viasmos

Ένοχος με ομόφωνη απόφαση κρίθηκε ο πατέρας που βίαζε επί χρόνια την κόρη του.

Η φρικτή υπόθεση αναβίωσε σε δικαστική αίθουσα της Λάρισας καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο κλήθηκε να εξετάσει τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», ο πατέρας κρίθηκε ομόφωνα ένοχος και καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξης χωρίς ελαφρυντικά.

Η απόφαση αναφέρει πως η έφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη και ως εκ τούτου ο καταδικασθείς θα αφεθεί ελεύθερος έως και την εκδίκαση της υπόθεσης από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

Ο πατέρας, στρατιωτικός στο επάγγελμα, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες όμως είχε απέναντί του εκτός από την κατάθεση της μιας κόρης και της άλλης κόρης, αλλά και την κατάθεση της πρώην συζύγου του και μητέρας των δύο κοριτσιών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις