Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σαββατοκύριακο απόλυτης κυριαρχίας για την εκπομπή “Καλημέρα”
ΕΛΛΑΔΑ

Σαββατοκύριακο απόλυτης κυριαρχίας για την εκπομπή “Καλημέρα”

Πάνω από 15 μονάδες σε σύνολο μέτρησης κινείται η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ το Σαββατοκύριακο, έναντι των αντιπάλων του, με το κανάλι του Φαλήρου να ποντάρει πολλά στον έμπειρο δημοσιογράφο. Και αυτή την εβδομάδα ο μέσος όρος κινήθηκε  ως εξής: Στο  30% του Γιώργου  Αυτιά και 15%  της εκπομπής του <Ε>. Η  ΕΡΤ πήρε […]

giorgos-autias_aftodioikisi

Πάνω από 15 μονάδες σε σύνολο μέτρησης κινείται η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ το Σαββατοκύριακο, έναντι των αντιπάλων του, με το κανάλι του Φαλήρου να ποντάρει πολλά στον έμπειρο δημοσιογράφο.

Και αυτή την εβδομάδα ο μέσος όρος κινήθηκε  ως εξής:

Στο  30% του Γιώργου  Αυτιά και 15%  της εκπομπής του <Ε>. Η  ΕΡΤ πήρε ένα 10% και απειλεί ευθέως το <Ε> που παλεύει να ανεβάσει τα νούμερα του.

Στα δυναμικά κοινά  το Σάββατο ο Γιώργος Αυτιάς είχα 19% έναντι 3% της εκπομπής που ακολουθεί, αλλά και την Κυριακή στα δυναμικά είχε 14%, ποσοστό ιδιαίτερα υψηλό για τη μέρα.

Μάλιστα το Σαββατο ο Γιώργος Αυτιάς έφτασε και στο 40% ανά λεπτό για να κλείσει η ώρα  στο  35,2%  ποσοστό ρεκόρ  για ενημερωτική εκπομπή, αλλά που το έχουμε ξαναδεί στην εκπομπή «Καλημέρα».

Την Κυριακή το υψηλότερο ποσοστό ήταν 30%!

Η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά με καλεσμένους τα πρόσωπα της επικαιρότητας, έρχεται πρώτη  στις ενημερωτικές εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις