Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παναθηναϊκός: Απαραίτητες κρίνονται οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Απαραίτητες κρίνονται οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Τεράστια είναι η αναστάτωση που υπάρχει στις τάξεις του Παναθηναϊκού, ύστερα από την παραίτησή του Γιάννη Αλαφούζου, από τη διοίκηση της ΠΑΕ. Τα χρέη είναι πάρα πολλά, οι διαπραγματεύσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο “ναυάγησαν”, και έτσι οι λύσεις ελαχιστοποιούνται. Πλέον, η μόνη λύση ώστε να μπουν χρήματα στα ταμεία του […]

ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Τεράστια είναι η αναστάτωση που υπάρχει στις τάξεις του Παναθηναϊκού, ύστερα από την παραίτησή του Γιάννη Αλαφούζου, από τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Τα χρέη είναι πάρα πολλά, οι διαπραγματεύσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο “ναυάγησαν”, και έτσι οι λύσεις ελαχιστοποιούνται.

Πλέον, η μόνη λύση ώστε να μπουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου, είναι να πωληθούν ποδοσφαιριστές, και μάλιστα βασικοί ώστε το κέρδος να είναι μεγαλύτερο.

Ο πρώτος που θα περάσει την πόρτα της εξόδου, είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με προορισμό τη Μπενφίκα.

Ο 23χρονος, θα κοστίσει στους Πορτογάλους 2.000.000€.

Με τα χρήματα αυτά που θα πάρουν οι «πράσινοι» από τον Ελληνο-Γερμανό τερματοφύλακα θα μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα τον επόμενο μήνα, οπότε και είναι προγραμματισμένες οι δόσεις συμβολαίων παικτών, αλλά και οι μισθοί τους.

Ο επόμενος ο οποίος πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν από το «τριφύλλι», είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης για τον οποίο οι «πράσινοι» αξιώνουν τα διπλάσια χρήματα.

Συν όλα αυτά, θα “παγώσουν” οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις ορισμένων ποδοσφαιριστών, όπως οι Κουλιμπαλί, Μολέντο, Λουντ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις