Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παναθηναϊκός: Ρήξη χιαστού ο Λουτσιάνο! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Ρήξη χιαστού ο Λουτσιάνο! (vid)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Παναθηναϊκός, μπορεί να κέρδισε την ΑΕΛ με σκορ 2-0 για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου, ωστόσο, έχασε έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Λουτσιάνο, έπεσε στο έδαφος στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης, υποφέροντας από τον πόνο. Ο Βραζιλιάνος, προσπάθησε να στρίψει […]

ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Παναθηναϊκός, μπορεί να κέρδισε την ΑΕΛ με σκορ 2-0 για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου, ωστόσο, έχασε έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Λουτσιάνο, έπεσε στο έδαφος στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης, υποφέροντας από τον πόνο.

Ο Βραζιλιάνος, προσπάθησε να στρίψει απότομα ώστε να κυνηγήσει τη μπάλα, με το πόδι του να κολλάει στο χορτάρι,κι έτσι γύρισε το γόνατό του.

Μεταφέρθηκε άμεσα στην κλινική, ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς, και τα νέα δεν ήταν καθόλου καλά, καθώς σύμφωνα με το ιατρικό πόρισμα, υπέστη ρήξη χιαστού.

Ο 24χρονος, θα περάσει από το χειρουργείο ώστε να αποκατασταθεί η βλάβη, και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση 6 μήνες μετά.

Ο Λουτσιάνο, αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό ως δανεικός από την Κορίνθιανς, και όπως είναι λογικό, η βραζιλιάνικη ομάδα δεν θα χαρεί ιδιαίτερα με τα νέα, καθώς στόχος της ήταν να τον δανείσει στον Παναθηναϊκό ώστε να βρει τα πατήματά του, και να γυρίσει στην πατρίδα του πιο έτοιμος και ποδοσφαιρικά ώριμος.

Αντ’ αυτού, θα συμβεί το εντελώς αντίθετο καθώς η επαναφορά σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά από τέτοιο τραυματισμό, είναι πολύ δύσκολη.

https://www.youtube.com/watch?v=9af4Kjxqz6g

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις