Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Κάρλος Τέβεζ για το κινέζικο πρωτάθλημα: «Δεν θα φτάσουν την Λατινική Αμερική και την Ευρώπη ούτε σε 50 χρόνια»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κάρλος Τέβεζ για το κινέζικο πρωτάθλημα: «Δεν θα φτάσουν την Λατινική Αμερική και την Ευρώπη ούτε σε 50 χρόνια»

  – του Αντώνη Γεωργακόππουλου Οι φήμες, θέλουν τον Κάρλος Τέβεζ να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, πιο πάνω ακόμα και από τους Μέσσι, Ρονάλντο, Νεϊμάρ. Παρά το μισθό των 30.000.000€, ο Αργεντινός δεν περνάει καλά στην Κίνα και το πρωτάθλημά της, και αυτό φαίνεται στους αριθμούς. Με μια αναλυτική ματιά, θα δούμε […]

TEVEZ2

 

– του Αντώνη Γεωργακόππουλου

Οι φήμες, θέλουν τον Κάρλος Τέβεζ να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, πιο πάνω ακόμα και από τους Μέσσι, Ρονάλντο, Νεϊμάρ.

Παρά το μισθό των 30.000.000€, ο Αργεντινός δεν περνάει καλά στην Κίνα και το πρωτάθλημά της, και αυτό φαίνεται στους αριθμούς.

Με μια αναλυτική ματιά, θα δούμε πως ο 33χρονος σε 15 συμμετοχές με τη Σανγκάι Σενχουά, έχει σημειώσει μόλις 3 γκολ σε 1.215 αγωνιστικά λεπτά.

Μάλιστα, όλα δείχνουν πως θέλει να γυρίσει στη Μπόκα Τζούνιορς, ώστε να απολαύσει το ποδόσφαιρο και να τερματίσει την καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα.

Όσον αφορά το κινέζικο πρωτάθλημα, δήλωσε:

«Εδώ δεν ζούνε το ποδόσφαιρο όπως στην Ευρώπη ή στη Νότια Αμερική, όπου αρχίζει κάποιος να παίζει από παιδί. Τεχνικά δεν είναι ιδιαίτερα καλοί σε αυτό, βλέπουν με έναν άλλο τρόπο τα πράγματα. Νομίζω ότι δεν θα μπορέσουν να καλύψουν το χάσμα  ούτε σε 50 χρόνια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις