Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος! (vid)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Έκλεισε ο κύκλος του Γιάννη Αλαφούζου στον προεδρικό θώκο του Παναθηναϊκού. Ο ισχυρός άντρας του «τριφυλλιού», ανακοίνωσε μέσω του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ, σταθμό τον οποίο διατηρεί στην κατοχή του, πως αποχωρεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ. Όλα αυτά, λίγα 24ωρα μετά το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, […]

αλαφουζος

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Έκλεισε ο κύκλος του Γιάννη Αλαφούζου στον προεδρικό θώκο του Παναθηναϊκού.

Ο ισχυρός άντρας του «τριφυλλιού», ανακοίνωσε μέσω του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ, σταθμό τον οποίο διατηρεί στην κατοχή του, πως αποχωρεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Όλα αυτά, λίγα 24ωρα μετά το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρει ότι από την ημέρα που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό έχει συνεισφέρει με 42 εκατομμύρια ευρώ από την προσωπική του περιουσία, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι είναι διατεθειμένος να αναλάβει μελλοντικές υποχρεώσεις που θα ανέρχονται έως και σε 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κ. Αλαφούζος αφήνει αιχμές για τη σκοτεινή κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και καλεί τους ιστορικούς πρωταγωνιστές της οικογένειας του ΠΑΟ «να πράξουν και εκείνοι το καθήκον τους και να βάλουν και εκείνοι το χέρι στην τσέπη».

Ο Γιάννης Αλαφούζος, διετέλεσε πρόεδρος της ομάδος από το 2012 έως και σήμερα, και πλέον στρέφει όλη την προσοχή του τόσο στις επιχειρήσεις που σχετίζονται με τα ΜΜΕ, όσο και σε αυτές που έχουν να κάνουν με τη ναυτιλία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις