Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ψάχνουν τους κακοποιούς που εισβάλλουν στα σπίτια οι Αρχές
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψάχνουν τους κακοποιούς που εισβάλλουν στα σπίτια οι Αρχές

Του Πέτρου Καρσιώτη Στα ίχνη συμμορίας, που βάζει στο στόχαστρο  σπίτια και εισβάλει για να ληστέψει στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας, προσπαθούν να μπουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Στις 3 και 30 το πρωί της Τετάρτης, τέσσερις κακοποιοί, που συναποτελούν όπως φαίνεται τη συμμορία ληστών, εισέβαλαν στο σπίτι 89χρονου, ο οποίος διαμένει μόνος στις Αμπελιές. Άλλος κάλυπτε […]

ImageHandler (1)

Του Πέτρου Καρσιώτη

Στα ίχνη συμμορίας, που βάζει στο στόχαστρο  σπίτια και εισβάλει για να ληστέψει στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας, προσπαθούν να μπουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Στις 3 και 30 το πρωί της Τετάρτης, τέσσερις κακοποιοί, που συναποτελούν όπως φαίνεται τη συμμορία ληστών, εισέβαλαν στο σπίτι 89χρονου, ο οποίος διαμένει μόνος στις Αμπελιές.

Άλλος κάλυπτε το πρόσωπο με κουκούλα κι άλλος με μαντήλι

Παραβίασαν το παράθυρο του σπιτιού και ένας- ένας φορώντας άλλος κουκούλα κι άλλος μαντήλι στα πρόσωπά τους, έπεφταν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης άκουσε το θόρυβο, κατάλαβε μέσα στον ύπνο του ότι γινόταν εισβολή κακοποιών και σηκώθηκε.

Προσπάθησε να κρατήσει το πορτοφόλι του με 40 ευρώ

Προσπάθησε να αντισταθεί στους κακοποιούς, για να κρατήσει το πορτοφόλι του που περιείχε μόλις 40 ευρώ, αλλά γι αυτόν ήταν ζήτημα επιβίωσης.

Πάλεψε με έναν ληστή ο οποίος του κατάφερε χτυπήματα

Ένας απ αυτούς για να τον ακινητοποιήσει τον χτύπησε στο κεφάλι και στο πρόσωπο με γροθιές.

Έψαξαν όλο το σπίτι κι άρπαξαν τα 40 ευρώ κι ένα χρυσό κόσμημα

Ενώ τον κρατούσε αιμόφυρτο ακίνητο, οι υπόλοιποι έψαξαν όλο το σπίτι. Τελικά άρπαξαν τα 40 ευρώ και ένα χρυσό κόσμημα και διέφυγαν.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία

Ο 89χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και παρέμεινε για νοσηλεία μέχρι να επουλωθούν τα τραύματά του.

Ένοπλη εισβολή στα τέλη Ιουλίου σε άλλο σπίτι

Γίνεται λόγος για συμμορία που στοχοποιεί σπίτια, γιατί και στις 26 του περασμένου Ιουλίου, συμμορία από τρεις κακοποιούς, τότε, πάλι με καλυμμένα τα πρόσωπα, εξαπέλυσε ληστρική εισβολή σε σπίτι ανδρόγυνου, σε περιοχή της Πέλλας.

Ένας περίμενε έξω, δύο εισέβαλλαν

Ένας από τους τρεις κουκουλοφόρους, παρέμεινε έξω από το σπίτι σαν τσιλιαδόρος, ενώ οι άλλοι δύο εισέβαλαν στο εσωτερικό.

Με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν τον 72χρονο σύζυγο με την 63χρονη σύζυγό του.

Άρπαξαν καραμπίνα και το φορτηγό της οικογένειας

Αφαίρεσαν μια κυνηγετική καραμπίνα και φεύγοντας έκλεψαν από την αυλή του σπιτιού το ιδιωτικής χρήσης φορτηγάκι που ανήκε στην 63χρονη γυναίκα με κλειδιά που βρήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Μιλούσαν καθαρά ελληνικά

Αυτές και κάποιες άλλες ληστρικές επιδρομές σε σπίτια έχουν σημάνει συναγερμό στην αστυνομία της Πέλλας που έχει βάλει προτεραιότητα των εντοπισμό των ληστών, που μιλούσαν καθαρά ελληνικά.

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις