Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Μέσσι πέτυχε 4 γκολ, και ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον αποθέωσε: «Δεν ξέρω τι άλλο να πω για τον Μέσσι πια»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μέσσι πέτυχε 4 γκολ, και ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον αποθέωσε: «Δεν ξέρω τι άλλο να πω για τον Μέσσι πια»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, έχει κάθε λόγο να χαίρεται για την πορεία και την εμφάνιση της ομάδας του μέχρι τώρα, καθώς έχει κάνει το «5 στα 5» στο πρωτάθλημα, ενώ χθες συνέτριψε την Έιμπαρ με σκορ 6-1. Ο Λιονέλ Μέσσι, τράβηξε πάνω του τα βλέμματα για άλλη μια […]

VALVERDE

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, έχει κάθε λόγο να χαίρεται για την πορεία και την εμφάνιση της ομάδας του μέχρι τώρα, καθώς έχει κάνει το «5 στα 5» στο πρωτάθλημα, ενώ χθες συνέτριψε την Έιμπαρ με σκορ 6-1.

Ο Λιονέλ Μέσσι, τράβηξε πάνω του τα βλέμματα για άλλη μια φορά, καθώς πέτυχε 4 γκολ και έσπασε προσωπικό ρεκόρ.

Πραγματοποίησε το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς σε 5 αγώνες έχει σημειώσει 9 τέρματα.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν των «Καταλανών», είναι ενθουσιασμένος και δεν μπορεί να το κρύψει.

«Όταν τελειώνει το παιχνίδι και κάνουμε την ανάγνωση, φαίνεται εύκολο, αλλά όταν παίζεται δεν είναι τόσο απλό. Η Εϊμπάρ είναι μια γενναία ομάδα», είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες και να παίξουν άλλοι που χρειάζονται λεπτά συμμετοχής. Ο Μέσι είναι ένας από τα πιο έξυπνους παίκτες που έχω δει στο γήπεδο. Είναι εξαιρετικός.

Σήμερα παίξαμε με διαφορετικό τρόπο, αλλά ο Μέσι είναι ακριβώς ο ίδιος όπου και να τον βάλεις. Δεν ξέρω τι άλλο να πω για τον Μέσι πια. Κάτι καλό συμβαίνει για εμάς, κάτι κακό για τον αντίπαλο.

Επαναλαμβάνει αυτές τις εμφανίσεις πολλές νύχτες σε πολλά παιχνίδια. Το επαναλαμβάνει, το επαναλαμβάνει, το επαναλαμβάνει. Η επίτευξη τεσσάρων γκολ δεν είναι κάτι νέο. Αγαπά το ποδόσφαιρο και απολαμβάνει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις