Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μπέσνικ Χάσι: «Είδα πολλά θετικά σε αυτό το παιχνίδι»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπέσνικ Χάσι: «Είδα πολλά θετικά σε αυτό το παιχνίδι»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, όπως δήλωσε μετά τη νίκη στον αγώνα κυπέλλου επί του Αστέρα Τρίπολης, με σκορ 2-1. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν καλά στοιχεία, και αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής, απέδειξαν πως μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις τόσο της ομάδος, […]

χασι

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, όπως δήλωσε μετά τη νίκη στον αγώνα κυπέλλου επί του Αστέρα Τρίπολης, με σκορ 2-1.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν καλά στοιχεία, και αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής, απέδειξαν πως μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις τόσο της ομάδος, όσο και του Αλβανού τεχνικού.

«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι κόντρα στην συγκεκριμένη ομάδα, η οποία βρίσκεται συνεχώς πίσω στην άμυνα, με πολλούς παίκτες κι έτσι δεν υπάρχουν χώροι και διάδρομοι. Στο β’ ημίχρονο αλλάξαμε το σύστημα σε 3-4-3 για να πιέσουμε και να ανοίξουμε τους χώρους.

Είδα πολλά θετικά σε αυτό το παιχνίδι, όπου πολλοί καινούριοι παίκτες πήραν χρόνο συμμετοχής», είπε μεταξύ άλλων και αναφερόμενος στον κορυφαίο της ομάδας του Εμενίκε, τόνισε:

«Είναι σημαντικό το ότι σκόραρε δύο φορές και έπαιξε σε όλο το 90λεπτο. Καλή παρουσία είχε και ο Ταχτσίδης, που επέστρεψε μετά από καιρό. Όπως είπα, είδα πολλά θετικά και η νίκη αυτή ήταν μία καλή αντίδραση, μετά την απώλεια που είχαμε στο πρωτάθλημα πριν από λίγες ημέρες με την ίδια ομάδα».

Οι φίλαθλοι που ήταν στο γήπεδο, δυσανασχέτησαν αρκετές φορές με την εικόνα της ομάδας, ενώ αποθέωσαν τον Φελίπε Πάρντο όταν πέρασε εκτός ως αλλαγή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις