Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Aσύλληπτη τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκροί τρεις άνθρωποι, χαροπαλεύει μια κοπέλα! (pics-vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Aσύλληπτη τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκροί τρεις άνθρωποι, χαροπαλεύει μια κοπέλα! (pics-vid)

Τροχαίο με τρεις νεκρούς σημειώθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης περίπου στις 3α ξημερώματα. Ένα αυτοκίνητο φαίνεται να παρέσυρε δύο μηχανές. Δύο από τους επιβάτες των μηχανών πέθαναν ακαριαία, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα ακόμη άτομο πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο. Το όχημα το οποίο κινούνταν επί της Βασιλέως Γεωργίου έξω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης […]

sobaro-troxaio-stin-katexaki---anapodogurisan-duo-autokinita.w_hr

Τροχαίο με τρεις νεκρούς σημειώθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης περίπου στις 3α ξημερώματα.

Ένα αυτοκίνητο φαίνεται να παρέσυρε δύο μηχανές. Δύο από τους επιβάτες των μηχανών πέθαναν ακαριαία, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα ακόμη άτομο πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο.

Το όχημα το οποίο κινούνταν επί της Βασιλέως Γεωργίου έξω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης εμβόλισε δύο μοτοσυκλέτες στις οποίες επέβαιναν 4 αναβάτες.

troxaio3

Οι δύο αναβάτες 22 και 28 ετών, έχασαν επί τόπου τη ζωή τους ενώ οι άλλοι δύο διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της πόλης όπου ο ένας εξέπνευσε.

Μια 18χρονη δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Ατόπτες μάρτυρες δήλωσαν στους αστυνομικούς της Τροχαίας ότι οι δύο μοτοσικλέτες κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι το τροχαίο προκλήθηκε όταν ένα ΙΧ ανέκοψε την πορεία των δύο μηχανών.

troxaio2

Οι δύο αναβάτες που σκοτώθηκαν ακαριαία ήταν πατέρας και γιος αλλά δεν έχει ανακοινωθεί η ηλικία του τρίτου.

Στην δεύτερη μηχανή επέβαινε έναν νεαρό ζευγάρι. Στο ΙΧ που φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο επέβαινε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι τουριστών από την Τσεχία, το οποίο μόλις είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη και θα κατευθυνόταν για την Χαλκιδική.

Ο 67χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.

troxaio1

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις