Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός: Με πολλές αλλαγές απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Με πολλές αλλαγές απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Μπέσνικ Χάσι, θα πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στην πρεμιέρα του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, τόσο για να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές λόγω του απαιτητικού προγράμματος, όσο και να πειραματιστεί. Το τελευταίο διάστημα, οι εμφανίσεις του Ολυμπιακού είναι οι χειρότερες δυνατές, αν αναλογιστεί κανείς τα χρήματα που ξοδεύτηκαν ώστε να […]

χασι

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Μπέσνικ Χάσι, θα πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στην πρεμιέρα του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, τόσο για να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές λόγω του απαιτητικού προγράμματος, όσο και να πειραματιστεί.

Το τελευταίο διάστημα, οι εμφανίσεις του Ολυμπιακού είναι οι χειρότερες δυνατές, αν αναλογιστεί κανείς τα χρήματα που ξοδεύτηκαν ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ.

Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως αν οι «ερυθρόλευκοι» ηττηθούν σήμερα ή από την ΑΕΚ στο Κυριακάτικο ματς, ο Χάσι θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο.

Ο Αλβανός τεχνικός, άφησε εκτός αποστολής, τους Οφόε, Καρσελά, Σεμπά, Ρομαό, Ένγκελς, Φιγκέιρας, τον ανέτοιμο Μποτία και τον Ανσαριφάρντ, τον οποίο δεν φαίνεται να υπολογίζει. Αντίθετα, επανέρχεται ο Ομάρ μετά τον τραυματισμό του και θέση στην ενδεκάδα θα διεκδικήσουν οι Ταχτσίδης, Μάρτινς, Μίλιτς, ενώ ο Προτό θα γράψει, λογικά, την πρώτη επίσημη εμφάνισή του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Στην αποστολή, περιλαμβάνονται επίσης οι Ανδρούτσος, Μπεν, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μίλιτς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ταχτσίδης Ζντιέλαρ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις