Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Καβάνι: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Νεϊμάρ»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καβάνι: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Νεϊμάρ»

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Καβάνι πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν με τον συμπαίκτη του, Νεϊμάρ, στον αγώνα με τη Λυών. Στη νίκη των Παριζιάνων με 2-ο, οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν μικρή ένταση για το ποιος θα εκτελέσει ένα πέναλτυ (το οποίο έχασε ο Ουρουγουανός) και ένα φάουλ (ο Ντάνι Άλβες πήρε τη μπάλα […]

cavani

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Καβάνι πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν με τον συμπαίκτη του, Νεϊμάρ, στον αγώνα με τη Λυών.

Στη νίκη των Παριζιάνων με 2-ο, οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν μικρή ένταση για το ποιος θα εκτελέσει ένα πέναλτυ (το οποίο έχασε ο Ουρουγουανός) και ένα φάουλ (ο Ντάνι Άλβες πήρε τη μπάλα και την έδωσε στον συμπατριώτη του παρά ο γεγονός πως του τη ζήτησε ο Καβάνι).

Μάλιστα, γαλλικά δημοσιεύματα φαίνεται πως πήγαν την υπόθεση ένα βήμα μπροστά, καθώς ανέφεραν πως η ένταση μεταξύ των δύο συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια.

Ο Έντινσον Καβάνι, ανέφερε σχετικά με το θέμα:

«Κατασκευασμένες είναι αυτές οι ειδήσεις και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί… Η αλήθεια είναι πως τέτοια περιστατικά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Την ιστορία (σ.σ. για τον “τσακωμό” του με τον Νεϊμάρ) την έμαθα από τον αδελφό μου. Ότι δήθεν εγώ είπα πως δεν θα δεχτώ να εκτελεί άλλος τα πέναλτι και ότι έχω πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Ο Νεϊμάρ έχει έρθει πρόσφατα στην ομάδα και είπα από την αρχή ότι όλοι μας τον βοηθάμε να προσαρμοστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νομίζω ότι τα καταφέρνουμε, καθώς βλέπετε ότι προσαρμόζεται γρήγορα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις