Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έφοδος στο υπ. Περιβάλλοντος: “Δεν φεύγουμε”! (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφοδος στο υπ. Περιβάλλοντος: “Δεν φεύγουμε”! (video)

Σε κατάληψη του υπουργείου Περιβάλλοντος προχώρησαν λίγο μετά τις 8:30 το πρωί εργαζόμενοι στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Στην είσοδο του υπουργείου βρίσκονται αυτή την ώρα 5-6 εργαζόμενοι με τα ΜΑΤ να έχουν αποκλείσει την είσοδο στους υπόλοιπους διαδηλωτές. «Δεν γινόταν να μην κατέβουμε στην Αθήνα» δήλωσαν εργαζόμενοι για την απόφασή […]

ImageHandler

Σε κατάληψη του υπουργείου Περιβάλλοντος προχώρησαν λίγο μετά τις 8:30 το πρωί εργαζόμενοι στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Στην είσοδο του υπουργείου βρίσκονται αυτή την ώρα 5-6 εργαζόμενοι με τα ΜΑΤ να έχουν αποκλείσει την είσοδο στους υπόλοιπους διαδηλωτές.

«Δεν γινόταν να μην κατέβουμε στην Αθήνα» δήλωσαν εργαζόμενοι για την απόφασή τους να έρθουν στην Αθήνα με λεωφορεία από τη Χαλκιδική.

«Δεν θα φύγουμε αν δεν πάρουμε τις άδειες» προσθέτουν και λένε ότι θέλουν να συναντηθούν με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις καθυστερήσεις από την πλευρά της κυβέρνησης στην έκδοση αδειών για τα μεταλλεία στη Χαλκιδική που οδήγησαν την καναδική εταιρεία Eldorado να ανακοινώσει την πρόθεσή της να αναστείλει την επένδυσή της στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις