Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δάσκαλος χτυπάει ανελέητα το κορίτσι και οι συμμαθητές της κάνουν κάτι χειρότερο… (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Δάσκαλος χτυπάει ανελέητα το κορίτσι και οι συμμαθητές της κάνουν κάτι χειρότερο… (vid)

Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει την βία που βιώνουν οι μαθητές στα σχολεία κάποιων χωρών, παρά την κατάργηση της σωματικής τιμωρίας από τα σχολεία της χώρας το 1997. Στα πλάνα, που κατέγραψε μαθητής του γυμνασίου Umdlamfe στην επαρχία Κουαζούλου Νατάλ Νότιας Αφρικής, ακούγεται το κορίτσι να ουρλιάζει καθώς δέχεται απανωτά χτυπήματα από […]

ImageHandler (3)

Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει την βία που βιώνουν οι μαθητές στα σχολεία κάποιων χωρών, παρά την κατάργηση της σωματικής τιμωρίας από τα σχολεία της χώρας το 1997.

Στα πλάνα, που κατέγραψε μαθητής του γυμνασίου Umdlamfe στην επαρχία Κουαζούλου Νατάλ Νότιας Αφρικής, ακούγεται το κορίτσι να ουρλιάζει καθώς δέχεται απανωτά χτυπήματα από την βέργα του καθηγητή της.

Σαν να μη φτάνει αυτό, ο δάσκαλος κατευθύνεται προς το μέρος μιας μαθήτριας που στέκεται στην πόρτα και της επιτίθεται με ακόμα μεγαλύτερη βιαιότητα. Αφού αρπάζει την έφηβη από την μπλούζα, συνεχίζει να τη δέρνει αλύπητα με τη βέργα του μέχρι που εκείνη καταφέρνει να φύγει.
Λίγο αργότερα μια γυναίκα μπαίνει στην τάξη και ο αδίστακτος άντρας πλησιάζει στην πόρτα και της μιλάει.

Το χειρότερο σε όλο το video είναι πως κάποιοι συμμαθητές της άτυχης κοπέλας ακούγονται να γελούν, όσο εκείνη βιώνει το βασανιστήριο.
Ο καθηγητής τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ το υπουργείο Παιδείας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδίκαζε απερίφραστα τις ενέργειες του εκπαιδευτικού, προαναγγέλλοντας μέτρα για την καταπολέμηση ανάλογων φαινομένων στα σχολεία της χώρας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις