Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός: Να επιστρέψει στα “αστέρια” με το δεξί!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Να επιστρέψει στα “αστέρια” με το δεξί!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ήρθε η ώρα του Ολυμπιακού να “λάμψει”! Απόψε, υποδέχεται τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με την ατμόσφαιρα να αναμένεται “καυτή”. Οι «ερυθρόλευκοι», γνωρίζουν πως αν θέλουν να πάρουν τουλάχιστον την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League, θα πρέπει να κερδίσουν τη Σπόρτινγκ στην Ελλάδα, και να μη […]

PARDO

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ήρθε η ώρα του Ολυμπιακού να “λάμψει”!

Απόψε, υποδέχεται τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με την ατμόσφαιρα να αναμένεται “καυτή”.

Οι «ερυθρόλευκοι», γνωρίζουν πως αν θέλουν να πάρουν τουλάχιστον την θέση που οδηγεί στο Europa League, θα πρέπει να κερδίσουν τη Σπόρτινγκ στην Ελλάδα, και να μη χάσουν στην Πορτογαλία.

Η ομάδα της Λισαβόνας, έχει στον πάγκο της τον πολύπειρο 63χρονο τεχνικό, Χόρχε Ζέσους, γνωστός από την 6ετία που πέρασε στη Μπενφίκα.

Τα «λιοντάρια», διαθέτουν ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Στην άμυνα, αγωνίζεται ο Γουίλιαμ Καρβάλιο με χρηματιστηριακή αξία στα 25.000.000€ μαζί με τον Ζερεμί Ματιέ που ήταν ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, και τον Κοεντράο της Ρεάλ Μαδρίτης, αν και ο τελευταίος είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού.

Στην επίθεση, μεγάλη προσοχή θέλει ο Μπας Ντοστ που έχει πετύχει 41 γκολ (!) σε 48 εμφανίσεις, και ο ταχύτατος Γκέλσον Μάρτινς στα πλάγια.

Ο Ολυμπιακός, καλείται να αντιμετωπίσει και την προϊστορία, καθώς στις 5 τελευταίες πρεμιέρες για το Champions League, μετράει 4 ήττες (Μαρσέιγ, Σάλκε, Παρί Σεν Ζερμέν & Μπάγερν Μονάχου) και 1 νίκη με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όσον αφορά το τακτικό κομμάτι, ο Μπέσνικ Χάσι δεν φανέρωσε τις επιλογές του για την 11άδα.

Η πιθανή εντεκάδα, αποτελείται από τους: Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρομαό, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Οφόε, Ζιλέ, Μάριν, Σεμπά, Καρσελά και Τζούρτζεβιτς , ενώ θέση βασικού διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες και ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Ξάνθη.

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις