Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανακοίνωση Τζολί- Πιτ μετά τις φήμες περί επανασύνδεσης
LIFESTYLE

Ανακοίνωση Τζολί- Πιτ μετά τις φήμες περί επανασύνδεσης

Ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν, αλλά τα δημοσιεύματα και πηγές του περιβάλλοντος είχαν επιβεβαιώσει αυτό που άφηναν Τζολί- Πιτ να εννοηθεί. Ότι δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους. Οι δύο σταρ όμως ανακοίνωσαν μέσω εκπροσώπου πως προχωρούν «κανονικά» το διαζύγιό τους, απλά το κάνουν διακριτικά για χάρη των έξι παιδιών τους. «Τίποτα δεν έχει αλλάξει και […]

angelina-jolie-brad-pitt

Ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν, αλλά τα δημοσιεύματα και πηγές του περιβάλλοντος είχαν επιβεβαιώσει αυτό που άφηναν Τζολί- Πιτ να εννοηθεί.

Ότι δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους.

Οι δύο σταρ όμως ανακοίνωσαν μέσω εκπροσώπου πως προχωρούν «κανονικά» το διαζύγιό τους, απλά το κάνουν διακριτικά για χάρη των έξι παιδιών τους.

«Τίποτα δεν έχει αλλάξει και οι δύο έχουν επικεντρωθεί στα παιδιά και η διαδικασία του διαζυγίου προχωράει», δήλωσε πηγή στην Daily Mail, απογοητεύοντας τους θαυμαστές του πιο ωραίου ζευγαριού του Χόλιγουντ.

Οι φήμες φούντωσαν όταν ο Μπραντ Πιτ πάρκαρε το αυτοκίνητό του την περασμένη εβδομάδα έξω από το σπίτι της πρώην συντρόφου του.

«Αυτό δεν είναι κάτι σημαντικό», τόνισε η πηγή.

Η Αντζελίνα Τζολί σε συνέντευξή της στην αρχή της εβδομάδας αποκάλυψε πως θα εμφανιστεί και πάλι μπροστά στις κάμερες μετά από ένα μικρό διάλειμμα, επειδή αυτό είναι απαραίτητο για την επιβίωση των παιδιών της και γελώντας ανέφερε: «Εγώ είμαι τώρα ο κουβαλητής της οικογένειας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις