Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Σκληρό θρίλερ με σεσημασμένο για απόπειρες βιασμού και ληστείες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκληρό θρίλερ με σεσημασμένο για απόπειρες βιασμού και ληστείες

Του Πέτρου Καρσιώτη Σεσημασμένος για ληστείες και απόπειρες βιασμών, έσπειρε τον τρόμο για δύο ώρες στο λιμάνι της Καλαμάτας, κλέβοντας τους διερχόμενους. Εν τέλει τραυμάτισε με μαχαίρι και  δύο αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν να του βάλουν χειροπέδες. Επί δύο ώρες έκλεβε όποιον έβλεπε μπροστά του και στο τέλος τραυμάτισε με μαχαίρι και δύο αστυνομικούς στην προσπάθεια […]

ÊáôÜ ôçí äéÜñêåéá ôçò óõãêÝíôñùóçò äéáìáñôõñßáò ôùí áðïëõìÝíùí êáèáñéóôñéþí ôïõ Õðïõñãåßïõ Ïéêïíïìéêþí,áãÝëç áäÝóðïôùí óêýëùí ðïõ ðáñáêïëïõèïýóáí ôçí äéáìáñôõñßá,êõíçãïýí ðåñéðïëéêü ðïõ Ýôõ÷å íá ðåñÜóåé áðü ôçí ïäü Íßêçò,ÐáñáóêåõÞ 14 Öåâñïõáñßïõ 2014 (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σεσημασμένος για ληστείες και απόπειρες βιασμών, έσπειρε τον τρόμο για δύο ώρες στο λιμάνι της Καλαμάτας, κλέβοντας τους διερχόμενους.

Εν τέλει τραυμάτισε με μαχαίρι και  δύο αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν να του βάλουν χειροπέδες.

Επί δύο ώρες έκλεβε όποιον έβλεπε μπροστά του και στο τέλος τραυμάτισε με μαχαίρι και δύο αστυνομικούς στην προσπάθεια να τον συλλάβουν

Πρόκειται για 28χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ο δράστης, όπως έγινε γνωστό, περιφερόταν στο λιμάνι της Καλαμάτας, όταν  λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης,  είδε μπροστά του μία οικογένεια, ένα ανδρόγυνο με το παιδάκι τους.

Άρπαξε τα γυαλιά του πατέρα και τράπηκε σε φυγή

Έτρεξε, άρπαξε τα γυαλιά ηλίου από το… κεφάλι του πατέρα και τράπηκε σε φυγή.

Λίγο πιο μακριά,  εντόπισε σταματημένη στην κίνηση μία γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητό της που είχε βγάλει τα παπούτσια της και τα κρατούσε στα χέρια, ενώ είχε ανοιχτό το παράθυρο.

Έτρεξε, της άρπαξε τα… παπούτσια και  άρχισε πάλι να τρέχει.

Εντόπισε ερασιτέχνη ψαρά που είχε ρίξει πετονιά

Στη συνέχεια επέστρεψε στο λιμάνι όπου εντόπισε έναν άντρα που είχε ρίξει πετονιά και  ψάρευε.

Έτρεξε, του άρπαξε ένα μαχαίρι που είχε για τις ανάγκες του ψαρέματος  και  διέφυγε.

Τότε τον είδε η σύζυγος του… πρώτου θύματος, η οποία έτρεξε να του πάρει πίσω τα γυαλιά του άντρας της και εκείνος την έσπρωξε και την πέταξε κάτω!

Ο σύζυγός της γυναίκας που έτρεχε πίσω της, αντέδρασε και έσπευσε να του επιτεθεί.

Απείλησε τον άντρα με μαχαίρι

Όμως, ο δράστης, τον απείλησε κραδαίνοντας το μαχαίρι που μόλις είχε κλέψει και κατάφερε να διαφύγει.

Το περιστατικό το αντιλήφθηκαν και άντρες του Λιμενικού που κάλεσαν την Αστυνομία και στην περιοχή ακολούθησαν εκτεταμένες αναζητήσεις της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας.

Ο δράστης στο μεταξύ έτρεξε και κρύφτηκε μέσα σε ένα παλιό βαγόνι στο διπλανό πάρκο του ΟΣΕ.

Οι αστυνομικοί τον αντιλήφθηκαν και τον κάλεσαν να παραδοθεί, όμως εκείνος του απείλησε με μαχαίρι και τράπηκε σε φυγή τρέχοντας.

Οι αστυνομικοί τον κατεδίωξαν  και έξω από κοντινό σουπερμάρκετ προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν καλώντας τον να παραδοθεί.

Προσπάθησαν μάταια να τον ακινητοποιήσουν

Εκείνος επιτέθηκε με το μαχαίρι και τραυμάτισε στο μέτωπο έναν 39χρονο αστυνομικό της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Μάλιστα, προσπάθησε να τον τραυματίσει ξανά όταν έπεσε στο έδαφος ο αστυνομικός, ο οποίος για αυτοπροστασία πυροβόλησε στον αέρα δύο φορές.

Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει εκ νέου και τότε ένας άλλος 47χρονος αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, όμως σημάδεψε την καρδιά του και τον χτύπησε με το μαχαίρι το οποίο ευτυχώς δεν διαπέρασε το αλεξίσφαιρο γιλέκο του αστυνομικού, ο οποίος όμως επίσης έπεσε κάτω και χτύπησε το χέρι του.

Ακολούθησε νέα καταδίωξη

Ακολούθησε εκ νέου πεζή καταδίωξη με πλήθος αστυνομικών να τον καταδιώκουν συμπεριλαμβανομένων των τραυματιών στην πυλωτή πλέον μίας πολυκατοικίας, όπου πρώτος έπεσε πάνω του ο ήδη μαχαιρωμένος στο μέτωπο αστυνομικός τον οποίο τραυμάτισε εκ νέου στον ώμο και τότε έπεσαν πάνω οι υπόλοιποι αστυνομικοί, τον αφόπλισαν, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Το ποινικό του παρελθόν

Για πρώτη φορά είχε συλληφθεί  στις 14 Σεπτεμβρίου 2011 στην Καλαμάτα για παράνομη είσοδο και παραμονή στην χώρα.

Στις 4 Ιουλίου του 2012 λήστεψε στο κέντρο της Αθήνας έναν Έλληνα, καρφώνοντάς του μία χρησιμοποιημένη σύριγγα στο χέρι για να του αρπάξει 25 ευρώ που είχε στην τσέπη.

Τότε συνελήφθη και του είχε επιβληθεί 8 έτη κάθειρξη όμως αποφυλακίστηκε στις 16 Ιουλίου του 2015 με περιοριστικούς όρους.

Στις 7 Νοεμβρίου 2015 αποπειράθηκε να βιάσει μία Ελληνίδα στο κέντρο της Αθήνας.

Φυλακιζόταν κι αποφυλακιζόταν

Συνελήφθη, καταδικάστηκε και φυλακίστηκε.

Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους στις 19 Ιουνίου 2017και αμέσως μετά την αποφυλάκισή του πήγε στην Καλαμάτα.

Στις 21 Αυγούστου, όπως προκύπτει, αποπειράθηκε να βιάσει μία Γαλλίδα τουρίστρια.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις