Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο Γαλλικό Ινστιτούτο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Την ευθύνη για την επίθεση με μπογιές στο Γαλλικό Ινστιτούτο στο Κολωνάκι, την παραμονή της επίσκεψης Μακρόν στην Ελλάδα, ανέλαβε ομάδα που υπογράφει ως «Οι νέοι Δαναοί και τα δώρα τους». Η ανάληψη της ευθύνης έγινε με ανάρτηση σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Στο κείμενο, κατηγορείται ο Γάλλος πρόεδρος και οι επιχειρηματίες που τον […]

galliko-institouto-708

Την ευθύνη για την επίθεση με μπογιές στο Γαλλικό Ινστιτούτο στο Κολωνάκι, την παραμονή της επίσκεψης Μακρόν στην Ελλάδα, ανέλαβε ομάδα που υπογράφει ως «Οι νέοι Δαναοί και τα δώρα τους». Η ανάληψη της ευθύνης έγινε με ανάρτηση σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στο κείμενο, κατηγορείται ο Γάλλος πρόεδρος και οι επιχειρηματίες που τον συνοδεύουν για υφαρπαγή του πλούτου της χώρας μας, καθώς και για  ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Η επίσκεψη Μακρόν, συνοδεύεται ή μάλλον συνοδεύει σαράντα τουλάχιστον διευθυντές μεγάλων γαλλικών εταιρειών,προκειμένου,στο όνομα της ανάπτυξης, να ”αγοράσουν”δημόσια αγαθά όπως το νερό και οι συγκοινωνίες, δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη.

Ο Πρόεδρος – εμπορικός αντιπρόσωπος που ήρθε να υφαρπάξει όσα περισσότερα μπορεί , είναι ο ίδιος που αμέσως μόλις εκλέχτηκε , έσπευσε να διαλύσει τις εργασιακές σχέσεις στην χώρα του , καταδικάζοντας στο όνομα της ανάπτυξης, τους Γάλλους εργαζόμενους στη φτώχεια και την ανασφάλεια.

Είναι ο ίδιος που συνεχίζει , δίνοντας νέα πνοή μάλιστα , τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και βλέψεις της Γαλλίας στη Μέση Ανατολή και όχι μόνο, συμμετέχοντας σε βομβαρδιστικές επιθέσεις.

Είναι ο ίδιος, που δεν διστάζει, στο όνομα της γεωστρατηγικής πολιτικής , να εξοπλίζει τους φονιάδες του ISIS και να τους εξαπολύει ενάντια στους λαούς της περιοχής.

Είναι ανεπιθύμητος και αυτός και οι φίλοι του.
Ενάντια στο δουλικό ξεπούλημα που ετοιμάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις του Μακρόν και των συμμάχων του.

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις