Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Έγκλημα στη Δραπετσώνα: Εξελίξεις και έρευνες των Αρχών
ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Δραπετσώνα: Εξελίξεις και έρευνες των Αρχών

Του Πέτρου Καρσιώτη Κοντά στη Σχολή των Λιμενοφυλάκων, εγκαταλελειμμένο, βρέθηκε το ταξί του άτυχου 60χρονου οδηγού, ο οποίος έπεσε θύμα προχθές τα ξημερώματα δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι από άγνωστο έως στιγμής δράστη. Το όχημα, που αναζητούσαν το Λιμενικό και η Ασφάλεια Αττικής, εντοπίστηκε από διερχόμενο οδηγό ταξί, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές. Το ταξί μεταφέρθηκε […]

Taxi_aftodioikisi

Του Πέτρου Καρσιώτη

Κοντά στη Σχολή των Λιμενοφυλάκων, εγκαταλελειμμένο, βρέθηκε το ταξί του άτυχου 60χρονου οδηγού, ο οποίος έπεσε θύμα προχθές τα ξημερώματα δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι από άγνωστο έως στιγμής δράστη.

Το όχημα, που αναζητούσαν το Λιμενικό και η Ασφάλεια Αττικής, εντοπίστηκε από διερχόμενο οδηγό ταξί, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές. Το ταξί μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά της Ασφάλειας Αττικής για αναζήτηση στοιχείων ταυτότητας του δράστη της δολοφονίας.

Είχε διαφύγει με το ταξί του θύματος

Ο άγνωστος, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, μετά τη λογομαχία και τον βαρύ τραυματισμό του θύματος, είχε μπει στο τιμόνι και είχε διαφύγει με το ταξί του θύματος το οποίο τελικά και εγκατέλειψε στη Σχολή Λιμενοφυλάκων.

Στο Νέο Μώλο της Δραπετσώνας το έγκλημα

Το έγκλημα, που βύθισε στην οδύνη τη σύζυγο και τα δυο παιδιά 60χρονο ταξιτζή, που διέμενε με την οικογένειά του στον Περισσό, έγινε προχθές τα ξημερώματα  στο Νέο Μώλο της Δραπετσώνας.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με μαρτυρία μέλους πληρώματος φορτηγού πλοίου που μόλις  είχε ελλιμενιστεί στην περιοχή, νωρίτερα είχαν διαπληκτιστεί έντονα.

Λίγο μετά, ο 60χρονος οδηγός ταξί βγήκε από το ταξί έκανε λίγα βήματα και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Μεταφέρθηκε στο Τζάννειο αλλά ήταν αργά

Ο άτυχος αυτοκινητιστής, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάννειο Νοσοκομείο Πειραιά όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Από την πρώτη στιγμή εκτός από το Λιμενικό έφτασε στο σημείο της τραγωδίας κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. για να συλλέξει στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος.

Λιμενικό και Ασφάλεια ψάχνουν τον δράστη της δολοφονίας

Την υπόθεση ερευνά το Λιμενικό με τη συνδρομή του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής  της Ασφάλειας Αττικής.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις