Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Διαλύεται ο ιστορικός Ηρακλής Θεσσαλονίκης!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαλύεται ο ιστορικός Ηρακλής Θεσσαλονίκης!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Μαύρη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ιστορικός Ηρακλής Θεσσαλονίκης, δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League, κι έτσι οδεύει ολοταχώς προς τη διάλυση. Παρά το γεγονός πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης, δήλωσε πως θα τακτοποιήσει τα οικονομικά ζητήματα της ομάδος και θα συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα, […]

ηρακλης2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Μαύρη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ιστορικός Ηρακλής Θεσσαλονίκης, δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League, κι έτσι οδεύει ολοταχώς προς τη διάλυση.

Παρά το γεγονός πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης, δήλωσε πως θα τακτοποιήσει τα οικονομικά ζητήματα της ομάδος και θα συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα, δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά.

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, ύστερα από αυτή την εξέλιξη είναι ελεύθεροι να διαλέξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστεί προσωρινή διοίκηση από το Ειρηνοδικείο, ενώ στη συνέχεια η νέα ομάδα που θα προκύψει θα ενωθεί με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και θα ξεκινήσει την προσπάθειά της από το Α΄ τοπικό Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις