ΑΕΚ: Ξανά εκτός αγωνιστικής δράσης ο Τσιγκρίνσκι

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ: Ξανά εκτός αγωνιστικής δράσης ο Τσιγκρίνσκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  -του Αντώνη Γεωργακόπουλου “Μπλεξίματα” με τους γιατρούς, έχει για άλλη μια φορά ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός έμπειρος αμυντικός της ΑΕΚ, υποβλήθηκε σε διορθωτική επέμβαση στο χέρι. Θυμίζουμε, πως τον Μάρτιο είχε τραυματιστεί αρκετά σοβαρά στο ίδιο σημείο. Ο χρόνος της επιστροφής του, θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας του, ενώ οι άνθρωποι […]

07.09.2017 | 11:00

 

-του Αντώνη Γεωργακόπουλου

“Μπλεξίματα” με τους γιατρούς, έχει για άλλη μια φορά ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο Ουκρανός έμπειρος αμυντικός της ΑΕΚ, υποβλήθηκε σε διορθωτική επέμβαση στο χέρι.

Θυμίζουμε, πως τον Μάρτιο είχε τραυματιστεί αρκετά σοβαρά στο ίδιο σημείο.

Ο χρόνος της επιστροφής του, θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας του, ενώ οι άνθρωποι της «Ένωσης» βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους γιατρούς στην Ιταλία, εκεί όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Τσιγκρίνσκι.

Θα επιστρέψει άμεσα στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ωστόσο, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στη σωματική επαφή με τους συμπαίκτες. Για αυτό τον λόγο, θα αποφύγει τις ομαδικές ασκήσεις με μπάλα και το δίτερμα της προπόνησης.

Το πιο πιθανό σενάριο για τον 30χρονο, είναι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση φορώντας και πάλι τον προστατευτικό νάρθηκα, όπως ακριβώς είχε κάνει και την άνοιξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο αμυντικός της ΑΕΚ θα επιστρέψει στα καθήκοντα του είτε στο ματς με τον Πανιώνιο στα τέλη του Οκτώβρη, ή στον σημαντικό αγώνα με τη Μίλαν στο ΟΑΚΑ στις 2 Νοεμβρίου.

Με τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων», έχει αγωνιστεί μόλις 28 φορές, ενώ έχει πετύχει και ένα τέρμα.

Exit mobile version