Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μπριζίτ- Περιστέρα μαζί στην Ακρόπολη: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι” (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπριζίτ- Περιστέρα μαζί στην Ακρόπολη: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι” (pics-vid)

Την χαρά της που βρίσκεται στην Αθήνα εξέφρασε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριτζίτ Μακρόν.   Η Μακρόν έφτασε στον αρχαιολογικό χώρο λίγο μετά τις 4:30 το απόγευμα συνοδευόμενη από την σύντροφο του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα και έμειναν εκεί για περισσότερο από μία ώρα. «Είναι […]

bri8

Την χαρά της που βρίσκεται στην Αθήνα εξέφρασε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριτζίτ Μακρόν.

 

Η Μακρόν έφτασε στον αρχαιολογικό χώρο λίγο μετά τις 4:30 το απόγευμα συνοδευόμενη από την σύντροφο του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα και έμειναν εκεί για περισσότερο από μία ώρα.

bri7

«Είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα και έχει σημασία αυτό. Είναι μεγάλη χαρά που είμαι εδώ και που μας υποδέχτηκαν», είπε η κυρία Μακρόν, δείχνοντας την σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα που πάντως δεν θέλησε να μιλήσει στις κάμερες, και η Γαλλίδα συμπλήρωσε: «Στέλνω μήνυμα συμπαράστασης στους Γάλλους που έχασαν τη ζωή του στον τυφώνα στο Σεν Μάρτιν».

bri6 bri5

Η κυρία Μακρόν για την επίσκεψη στην Ακρόπολη άλλαξε παπούτσια, καθώς προτίμησε μαύρες πλατφόρμες, ενώ φορά τα ίδια ρούχα με τα οποία έφτασε στην Αθήνα. Η κυρία Μπαζιάνα επέλεξε ένα λευκό φόρεμα για να συνοδεύσει την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας τόσο στο Ίδρυμα Νιάρχος, όπου βρέθηκαν νωρίτερα, όσο και στην Ακρόπολη.

bri4

Ήδη από νωρίς το μεσημέρι τα μέτρα ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή ήταν αυξημένα ενώ οι τουρίστες που βρίσκονταν στον ιερό βράχο ειδοποιήθηκαν από τους υπεύθυνους ότι η Ακρόπολη δεν θα δέχεται κοινό από τις 3 το μεσημέρι.

bri3 bri2 bri1 ma_3 ma_2 ma_1

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις