Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

24

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τα σεισμικά κύματα από την πυρηνική δοκιμή του Κιμ, έφτασαν στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα σεισμικά κύματα από την πυρηνική δοκιμή του Κιμ, έφτασαν στην Ελλάδα

Έχουν περάσει λίγα μόνο 24ωρα από την τελευταία πυρηνική δοκιμή της Βόρειας Κορέας και η ενέργεια αυτή του Κιμ Γιονγκ Ουν καταδικάζεται ανοιχτά από όλες τις χώρες. Ο φόβος και η ανησυχία κλιμακώνονται. Από την πυρηνική αυτή δοκιμή, με βόμβα υδρογόνου, προκλήθηκαν σεισμικά κύματα ισοδύναμα με σεισμό μεγέθους 6,3 Ρίχτερ. Το τρομακτικό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι τα κύματα αυτά κατέγραψε το […]

2017-09-02T234606Z_1748077327_RC1898706EC0_RTRMADP_3_NORTHKOREA-NUCLEAR-1024x683

Έχουν περάσει λίγα μόνο 24ωρα από την τελευταία πυρηνική δοκιμή της Βόρειας Κορέας και η ενέργεια αυτή του Κιμ Γιονγκ Ουν καταδικάζεται ανοιχτά από όλες τις χώρες. Ο φόβος και η ανησυχία κλιμακώνονται.

Από την πυρηνική αυτή δοκιμή, με βόμβα υδρογόνου, προκλήθηκαν σεισμικά κύματα ισοδύναμα με σεισμό μεγέθους 6,3 Ρίχτερ.

Το τρομακτικό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι τα κύματα αυτά κατέγραψε το Σεισμολογικό Δίκτυο της Έδρας UNESCO για την μελέτη της Φυσικής της Γης και των Γεωκαταστροφών του Εργαστηρίου Γεωφυσικής & Σεισμολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης, με σύγχρονα μηχανήματα που είναι εγκαταστημένα σε όλο το νησί.

Οι Μεταπτυχιακοί Φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης «Γεωπεριβαλλοντικοί Πόροι & Κίνδυνοι» επεξεργάστηκαν τις καταγραφές:

kim-5-1504646920

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις