Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βίντεο σοκ: Ήθελε σέλφι με το ζώο και το πλήρωσε με τη ζωή του
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο σοκ: Ήθελε σέλφι με το ζώο και το πλήρωσε με τη ζωή του

Οι σκληρές εικόνες που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες αποδεικνύουν γιατί δεν πρέπει να πλησιάζουμε με τόση ευκολία τα άγρια ζώα. Ένας άντρας που έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ προσπάθησε να βγάλει selfie με έναν ελέφαντα, όμως το ζώο τον ποδοπάτησε. Ο 50χρονος Ασόκ Μπάρτι είχε πάει τόσο κοντά στο μεγαλόσωμο ζώο, και προκάλεσε την οργή του, […]

ImageHandler (3)

Οι σκληρές εικόνες που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες αποδεικνύουν γιατί δεν πρέπει να πλησιάζουμε με τόση ευκολία τα άγρια ζώα.

Ένας άντρας που έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ προσπάθησε να βγάλει selfie με έναν ελέφαντα, όμως το ζώο τον ποδοπάτησε.

Ο 50χρονος Ασόκ Μπάρτι είχε πάει τόσο κοντά στο μεγαλόσωμο ζώο, και προκάλεσε την οργή του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Όσοι ήταν παρόντες κάλεσαν ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 50χρονο αλλά τα τραύματα του αποδείχθηκαν τόσο σοβαρά ώστε να μην καταφέρει να παραμείνει στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τραγωδία συνέβη όταν δασοφύλακες προσπάθησαν να οδηγήσουν τον ελέφαντα στο κοπάδι από το οποίο είχε αποκοπεί, αιτία για την οποία το μεγαλόσωμο ζώο ήταν εξαγριωμένο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις