Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Λουτσέσκου: «Εντυπωσιάστηκα από το πώς ανταποκρίνονται οι παίκτες μου στις προπονήσεις»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λουτσέσκου: «Εντυπωσιάστηκα από το πώς ανταποκρίνονται οι παίκτες μου στις προπονήσεις»

  -του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, παραχώρησε συνέντευξη στη ρουμανική ιστοσελίδα «dolce-sport». Ο 48χρονος τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά», τόνισε πως σημασία δεν έχουν οι μεταγραφές, αλλά να έχεις μια προπονημένη και δυνατή ομάδα. Μάλιστα, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος και εντυπωσιασμένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο απαιτητικό πρόγραμμα προπονήσεων. Αναλυτικά, […]

λουτσεσκου

 

-του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, παραχώρησε συνέντευξη στη ρουμανική ιστοσελίδα «dolce-sport».

Ο 48χρονος τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά», τόνισε πως σημασία δεν έχουν οι μεταγραφές, αλλά να έχεις μια προπονημένη και δυνατή ομάδα.

Μάλιστα, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος και εντυπωσιασμένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο απαιτητικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός:

«Εντυπωσιάστηκα από το πως ανταποκρίνονται οι παίκτες μου στις προπονήσεις. Οι ποδοσφαιριστές μου ανταποκρίνονται καλά και έχουν κίνητρο.

Το μόνο που θέλουμε είναι χρόνο για να θέσουμε τα πράγματα σε σωστή βάση. Χρειαζόμαστε νίκες και αποτελέσματα που θα μας δώσουν αυτοπεποίθηση στο μέλλον.»

Ειδικότερα για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ, σημείωσε:

«Δεν είμαι από τους προπονητές που θα πάνε σε μια ομάδα και θα ζητήσει αμέσως κάποιον παίκτη. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι να έχω ένα δυνατό γκρουπ παικτών και να ανταποκρίνονται στο στυλ παιχνιδιού μας.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις