Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ανακοίνωσε Τζούρτζεβιτς ο Ολυμπιακός!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανακοίνωσε Τζούρτζεβιτς ο Ολυμπιακός!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Σέρβος επιθετικός ,Ούρος Τζούρτζεβιτς, που αποκτήθηκε από την Παρτιζάν Βελιγραδίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μεταγραφή κόστισε στους Πειραιώτες περίπου 3.000.000€. Φέτος, ο Τζούρτζεβιτς έχει προλάβει να πετύχει 7 γκολ σε 11 συμμετοχές, ενώ την περυσινή σεζόν σκόραρε 28 φορές σε 34 εμφανίσεις. Είναι εν ενεργεία διεθνής με τις μικρότερες εθνικές ομάδες […]

UROS2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Σέρβος επιθετικός ,Ούρος Τζούρτζεβιτς, που αποκτήθηκε από την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μεταγραφή κόστισε στους Πειραιώτες περίπου 3.000.000€.

Φέτος, ο Τζούρτζεβιτς έχει προλάβει να πετύχει γκολ σε 11 συμμετοχές, ενώ την περυσινή σεζόν σκόραρε 28 φορές σε 34 εμφανίσεις.

Είναι εν ενεργεία διεθνής με τις μικρότερες εθνικές ομάδες της Σερβίας και αρχηγός της U-21, μετρώντας συνολικά, 15 γκολ σε 26 συμμετοχές και με την U-19 11 συμμετοχές και 3 γκολ. Η μεγαλύτερή του επιτυχία σε εθνικό επίπεδο, ήταν όταν στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης το 2013 με την U-19 των «Πλάβι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις