Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

12

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κάμερα του ξενοδοχείου κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές του Τούρκου παρουσιαστή (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάμερα του ξενοδοχείου κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές του Τούρκου παρουσιαστή (vid)

Οι έρευνες για τη δολοφονία του σταρ της Τουρκίας, Βατάν Σασμάζ, από την πρώην ερωμένη του συνεχίζονται, ωστόσο φαίνεται πως όλα είναι ξεκάθαρα. Η κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο Τούρκος παρουσιαστής στην Κωνσταντινούπολη, κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές του, πριν πέσει νεκρός από το «χέρι» της Φιλίζ Ακέρ. Στα πλάνα φαίνεται 43χρονος Σασμάζ, φορώντας ένα […]

dolofonia-parousiasti

Οι έρευνες για τη δολοφονία του σταρ της Τουρκίας, Βατάν Σασμάζ, από την πρώην ερωμένη του συνεχίζονται, ωστόσο φαίνεται πως όλα είναι ξεκάθαρα.

Η κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο Τούρκος παρουσιαστής στην Κωνσταντινούπολη, κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές του, πριν πέσει νεκρός από το «χέρι» της Φιλίζ Ακέρ.

Στα πλάνα φαίνεται 43χρονος Σασμάζ, φορώντας ένα κόκκινο πουκάμισο και γυαλιά ηλίου, να μπαίνει ανυποψίαστος στο ξενοδοχείο Conrad και να κατευθύνεται προς το δωμάτιο.

vatan-sasmaz_3234

Στο αμέσως επόμενο πλάνο, απεικονίζεται το πρώην μοντέλο, η 55χρονη Φιλίζ Ακέρ να μπαίνει στο δωμάτιο του 43χρονου ηθοποιού.

Αμέσως μετά, ο Βατάν Σασμάζ, μπαίνει στο δωμάτιο του και σκοτώνεται.

Το πρώην μοντέλο είχε πυροβολήσει τέσσερις φορές τον Σασμάζ, προτού η ίδια αυτοκτονήσει στο ίδιο δωμάτιο

Ακολουθεί αναστάτωση με αστυνομικούς και άνδρες ασφαλείας του ξενοδοχείου να βρίσκονται έξω από το δωμάτιο.

Η γυναίκα φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον χωρισμό τους, απειλώντας μάλιστα να σκοτώσει την σύζυγο του Σασμάζ.

5615813df018fb6340d6527d
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις