Αθήνα

°C

Κυριακή

13

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δημοσιογράφος που έγινε συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει: «Οι πελάτες δεν μου ζητούν πλέον σεξ»
ΚΟΣΜΟΣ

Δημοσιογράφος που έγινε συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει: «Οι πελάτες δεν μου ζητούν πλέον σεξ»

Πρώην δημοσιογράφος, πρώην συνοδός πολυτελείας και πλέον συγγραφέας, η Amanda Goff  ή «Samantha X» όπως ήταν γνωστή στην προηγούμενη καριέρα της, εμφανίστηκε στη βρετανική τηλεόραση και είχε πολλά ενδιαφέροντα να πει. Το πιο εντυπωσιακό, ήταν πως οι νεότεροι πελάτες δεν ήθελαν σεξ μαζί της, αλλά κουβέντα! Η Amanda μετακόμισε από το Λονδίνο στην Αυστραλία με […]

2978DE6E00000578-0-image-m-11_1433859451386

Πρώην δημοσιογράφος, πρώην συνοδός πολυτελείας και πλέον συγγραφέας, η Amanda Goff  ή «Samantha X» όπως ήταν γνωστή στην προηγούμενη καριέρα της, εμφανίστηκε στη βρετανική τηλεόραση και είχε πολλά ενδιαφέροντα να πει.

Το πιο εντυπωσιακό, ήταν πως οι νεότεροι πελάτες δεν ήθελαν σεξ μαζί της, αλλά κουβέντα!

Η Amanda μετακόμισε από το Λονδίνο στην Αυστραλία με τα δύο της παιδιά , όπου και αποφάσισε να γίνει συνοδός πολυτελείας χρεώνοντας 1000 δολάρια Αυστραλίας την ώρα, ή 5000 δολάρια Αυστραλίας- περίπου 3.300 ευρώ για μια ολόκληρη νύχτα.

Τα παιδιά της δεν γνωρίζουν για την στροφή στην καριέρα της.

25B923E400000578-0-image-a-1_1424063637597

«Η δουλειά μιας συνοδού πολυτελείας δεν είναι απλώς το σεξ. Αν ήταν το σεξ τότε κάθε μου συνάντηση θα διαρκούσε πέντε λεπτά. Είναι περισσότερο μια «γυμνή» θεραπεία. Άκουγα άνδρες να μου λένε προσωπικές τους ιστορίες, τις οποίες δεν μπορούσαν να μοιραστούν με κανέναν άλλον».

r0_0_727_410_w1200_h678_fmax

«Όταν αποκάλυψα την ταυτότητά μου το 2015, οι νεώτεροι πελάτες δεν ενδιαφέρονταν πλέον να κάνουν σεξ μαζί μου, αλλά να με συναντήσουν, να μιλήσουν μαζί μου και να με ρωτήσουν διάφορα πράγματα, όπως για παράδειγμα τι είναι αυτό που με ξετρελαίνει, όπως γαλλική σαμπάνια και έναν φάκελος γεμάτος χρήματα» αναφέρει η ίδια η Amanda Goff.

«Εχω πελάτες που γράφουν βιβλία και μου τα δίνουν για να τα διαβάζω στον ελεύθερο χρόνο μου. Οι άνδρες αυτόν τον καιρό ενδιαφέρονται περισσότερο για κουβέντα παρά για σεξ».

hooked

Η ίδια αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού, ο πελάτης της ζήτησε να γδυθεί και μετά την παρακάλεσε να του δώσει απλώς ένα αυτόγραφο. «Υπάρχουν περιπτώσεις που φεύγω από ένα ραντεβού περισσότερο μπερδεμένη, παρά ευχαριστημένη», λέει η ίδια.

Επόμενος στόχος, να ανοίξει σχολή για συνοδούς.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις