Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στη σέντρα η 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στη σέντρα η 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για την 2η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Στις 19:15, ο Πλατανιάς, μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό και την πολύ καλή εικόνα που έδειξε, υποδέχεται την Ξάνθη στα Περιβόλια. Στόχος και των δύο ομάδων, είναι να πραγματοποιήσουν την πρώτη νίκη της φετινής σεζόν. Στην […]

superleague

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για την αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στις 19:15, ο Πλατανιάς, μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό και την πολύ καλή εικόνα που έδειξε, υποδέχεται την Ξάνθη στα Περιβόλια. Στόχος και των δύο ομάδων, είναι να πραγματοποιήσουν την πρώτη νίκη της φετινής σεζόν. Στην 1η αγωνιστική, η Ξάνθη είχε “κολλήσει” στο 0-0 με την Λαμία στα Πηγάδια.

ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÎÁÍÈÇ (SUPER LEAGUE) (EUROKINISSI/ACTION IMAGES)

Την ίδια ώρα, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο Περιστερίου στο Αγρίνιο. Οι «Αγρινιώτες», θέλουν να πάρουν τη νίκη μέσα στην έδρα τους, καθώς η πρεμιέρα δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, αφού ηττήθηκαν με σκορ 2-0 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ. Την πρώτη του νίκη στη σεζόν αναζητεί και ο Ατρόμητος, ο οποίος έμεινε στο 1-1 την περασμένη αγωνιστική με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ατρομητος

Στις 21:30, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Λαμία στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, καθώς στο γήπεδο της ομάδος από τη Φθιώτιδα εκτελούνται έργα. Μοναδικός στόχος για τους «ερυθρόλευκους» η νίκη, ώστε να βάλουν από νωρίς τα θεμέλια για την κατάκτηση του 8ου σερί πρωταθλήματος. Ο Μπέσνικ Χάσι, δήλωσε πως περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία, καθώς θεωρεί πως είναι καλά οργανωμένη ομάδα.

«Είναι μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Παίζουν για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία. Αυτές οι ομάδες είναι πάντα επικίνδυνες γιατί μετά την περσινή άνοδό τους απέκτησαν πολύ αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν ορισμένοι ξεχωριστοί παίκτες στην άμυνα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

οσφπ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις