Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σοκ στο Μαρόκο με τον ομαδικό βιασμό 12χρονης μέσα στο λεωφορείο (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στο Μαρόκο με τον ομαδικό βιασμό 12χρονης μέσα στο λεωφορείο (vid)

Σάλο έχει προκαλέσει στο Μαρόκο το video που καταγράφει καρέ-καρέ τον βιασμό μιας 12χρονης, όπως υποστηρίζει η οικογένεια, μέσα σε λεωφορείο από ομάδα εφήβων, στην πόλη Καζαμπλάνκα. Tα έξι παιδιά, ηλικίας 15-17 ετών κατέγραψαν μάλιστα τη φρικτή πράξη με το κινητό τους και φαίνεται καθαρά να γδύνουν και να βιάζουν το 12χρονο κορίτσι που ουρλιάζει, αλλά […]

ImageHandler (31)

Σάλο έχει προκαλέσει στο Μαρόκο το video που καταγράφει καρέ-καρέ τον βιασμό μιας 12χρονης, όπως υποστηρίζει η οικογένεια, μέσα σε λεωφορείο από ομάδα εφήβων, στην πόλη Καζαμπλάνκα.

Tα έξι παιδιά, ηλικίας 15-17 ετών κατέγραψαν μάλιστα τη φρικτή πράξη με το κινητό τους και φαίνεται καθαρά να γδύνουν και να βιάζουν το 12χρονο κορίτσι που ουρλιάζει, αλλά κανείς δεν βοηθάει.

capture-png-700x

Το ακόμα πιο εξοργιστικό είναι ότι όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια η γυναίκα ήταν ειδικών αναγκών και γι’ αυτό οι δράστες γελούσαν σε βάρος της ενώ την κακοποιούσαν.

Σύμφωνα με τον οργανισμό συγκοινωνιών M’Dina η επίθεση σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή αν και οι αρχές υποστηρίζουν ότι έγινε πριν από περίπου 3 μήνες αλλά έγινε γνωστή τώρα λόγω της δημοσιοποίησης του βίντεο στα social media.

Oι έφηβοι έχουν συλληφθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις