Αθήνα

°C

Δευτέρα

18

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ανησυχία στην Κίνα για τους νεοσύλλεκτους: Σταματήστε τα βιντεοπαιχνίδια και τον αυνανισμό
ΚΟΣΜΟΣ

Ανησυχία στην Κίνα για τους νεοσύλλεκτους: Σταματήστε τα βιντεοπαιχνίδια και τον αυνανισμό

Ο στρατός της Κίνας είναι γνωστός για τις απαιτητικές διαδικασίες που θέτει ώστε κάποιος να ενταχθεί, όμως ο ολοένα και αυξανόμενος αριθμός νεοσύλλεκτων που δεν τα καταφέρνει στις δοκιμασίες, προκαλεί μεγάλη ανησυχία στη χώρα. Δημοσίευμα του Γαλλικού Πρακτορείου επισημαίνει τον κίνδυνο, καθώς η κακή φυσική κατάσταση των νέων μοιάζει να αποδυναμώνει τον φημισμένο για τα […]

2_257

Ο στρατός της Κίνας είναι γνωστός για τις απαιτητικές διαδικασίες που θέτει ώστε κάποιος να ενταχθεί, όμως ο ολοένα και αυξανόμενος αριθμός νεοσύλλεκτων που δεν τα καταφέρνει στις δοκιμασίες, προκαλεί μεγάλη ανησυχία στη χώρα.

Δημοσίευμα του Γαλλικού Πρακτορείου επισημαίνει τον κίνδυνο, καθώς η κακή φυσική κατάσταση των νέων μοιάζει να αποδυναμώνει τον φημισμένο για τα υψηλά στάνταρ του Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό.

Το μόνο θετικό είναι ότι μετά από εκτεταμένες έρευνες, αξιωματούχοι του στρατού εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι έχουν βρει την «ρίζα του κακού», που δεν είναι άλλη από την πολύωρη ενασχόληση των νεαρών με τα βιντεοπαιχνίδια και τον αυνανισμό.

Ο επίσημος λογαριασμός του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού στα social media σε άρθρο που δημοσίευσε αναφέρει ότι αυτές οι δύο κακές συνήθειες αποτελούν τους βασικούς λόγους που χιλιάδες νεαροί άνδρες «κόβονται» στην προσπάθειά τους να καταταγούν στην μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη του κόσμου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΛΑΣ, περίπου 20% των νεοσύλλεκτων είναι υπέρβαροι και δεν μπορούν να περάσουν τις δοκιμασίες της βασικής εκπαίδευσης, γεγονός που αποδίδεται στην καθιστική ζωή των Κινέζων νέων και τη μανία τους με τα βιντεοπαιχνίδια.

Επίσης, 8% των ενδιαφερόμενων απορρίπτονται λόγω κιρσοκήλης και άλλων παθήσεων των όρχεων που προκαλούνται ή επιβαρύνονται σημαντικά από τον υπερβολικό αυνανισμό, αναφέρει το άρθρο του κινεζικού στρατού, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει από πού… αντλεί αυτά τα στοιχεία.

Άλλος ένας συνήθης λόγος απόρριψης ενδιαφερομένων είναι τα μεγάλα ή εμφανή τατουάζ ή οι ηπατικές ασθένειες που σχετίζονται με την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, προσθέτει το άρθρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις