Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Σάτυρος” ανάγκαζε εφτάχρονη να τον βλέπει να αυνανίζεται
ΚΟΣΜΟΣ

“Σάτυρος” ανάγκαζε εφτάχρονη να τον βλέπει να αυνανίζεται

Πληθαίνουν οι υποθέσεις παιδόφιλων  προκαλώντας οργή, αποτροπιασμό και ανησυχία. Αυτή τη φορά η είδηση έρχεται από τη Λευκωσία και αφορά έναν 76χρονο ο οποίος φέρεται να αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικη. Η μικρή μάλιστα έβαζε τα χεράκια της στα μάτια της για να μη βλέπει, όμως εκείνος τα τραβούσε αναγκάζοντας την να βλέπει. Η διαδικασία στο […]

3aa16b24-1991-4f6d-88ba-ad1e636e402e

Πληθαίνουν οι υποθέσεις παιδόφιλων  προκαλώντας οργή, αποτροπιασμό και ανησυχία.

Αυτή τη φορά η είδηση έρχεται από τη Λευκωσία και αφορά έναν 76χρονο ο οποίος φέρεται να αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικη. Η μικρή μάλιστα έβαζε τα χεράκια της στα μάτια της για να μη βλέπει, όμως εκείνος τα τραβούσε αναγκάζοντας την να βλέπει.

Η διαδικασία στο δικαστήριο διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 76χρονος φέρεται σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις να άρπαξε κοριτσάκι ηλικίας 7 ετών ενώ αυτό έπαιζε στον δρόμο και αφού το έσυρε στο σπίτι του, του αυνανίστηκε μπροστά του.

Ο άντρας μένει κοντά στην ανήλικη και οι γονείς την τον γνωρίζουν καθώς η κόρη τους έπαιζε μπροστά στο σπίτι του.

Ο 76χρονος, οδηγήθηκε στο δικαστήριο για τα αδικήματα της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και της άσεμνης επίθεσης, αλλά αρνείται ανάμιξη στην υπόθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις