Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / “Χτύπησε” τον Ιμπραΐμοβιτς και…το έβαλε στα πόδια! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Χτύπησε” τον Ιμπραΐμοβιτς και…το έβαλε στα πόδια! (vid)

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου Όλα δείχνουν πως οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν, είναι μεγάλες. Είχε μείνει ελεύθερος από τους «κόκκινους διαβόλους», καθώς είχε υποστεί ρήξη χιαστού, και στην ηλικία των 35 ετών είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να επιστρέψει σε κορυφαίο επίπεδο. Ο Ζλάταν, όμως, όπως πάντα, αποτελεί εξαίρεση. Με βίντεο […]

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 26: Zlatan Ibrahimovic of Manchester United (9) celebrates with Eric Bailly as he scores their first goal during the EFL Cup Final match between Manchester United and Southampton at Wembley Stadium on February 26, 2017 in London, England. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Όλα δείχνουν πως οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν, είναι μεγάλες.

Είχε μείνει ελεύθερος από τους «κόκκινους διαβόλους», καθώς είχε υποστεί ρήξη χιαστού, και στην ηλικία των 35 ετών είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να επιστρέψει σε κορυφαίο επίπεδο.

Ο Ζλάταν, όμως, όπως πάντα, αποτελεί εξαίρεση.

Με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, και μάλιστα αναρωτήθηκε: «Ποιό γόνατο;;;».

View this post on Instagram

Which knee? @azsportswear #azbyzlatan

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ, ο Ερίκ Μπαϊγί, θέλησε να πειράξει τον Σουηδό σούπερ σταρ, ρίχνοντάς του…μερικές ψιλές, σε “παιδιαρίστικο” κλίμα.

Μόλις αντιλήφθηκε, όμως, ότι ο Ζλάταν δεν είδε το πείραγμα αυτό με πολύ καλό μάτι, αποφάσισε να το βάλει στα πόδια τρομαγμένος!

Μάλιστα, στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο Μπαϊγί, ανέφερε στη λεζάντα: «Ελπίζω να είσαι έτοιμος να επιστρέψεις. Θα είμαι εδώ!»

https://www.instagram.com/p/BYBhgz5BscP/?taken-by=ericbailly24

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις