Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις “εξαφανίζουν” πάνω από 200 τζιχαντιστές (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις “εξαφανίζουν” πάνω από 200 τζιχαντιστές (video)

Περισσότερους από 200 τζιχαντιστές «εξαφάνισαν» οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις, όπως μεταδίδουν σήμερα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, επικαλούμενα το υπουργείο Άμυνας της χώρας. Οι ρωσικές δυνάμεις έριξαν πάνω σε μεγάλη αυτοκινητοπομπή με μαχητές του Ισλαμικού Κράτους που κατευθύνονταν προς τη συριακή πόλη Ντέιρ αλ-Ζορ. Στην ανακοίνωσή του, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας αναφέρει ότι αεροσκάφη της ρωσικής […]

551081-Αεροπορικές επιδρομές_Συρία

Περισσότερους από 200 τζιχαντιστές «εξαφάνισαν» οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις, όπως μεταδίδουν σήμερα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, επικαλούμενα το υπουργείο Άμυνας της χώρας.

Οι ρωσικές δυνάμεις έριξαν πάνω σε μεγάλη αυτοκινητοπομπή με μαχητές του Ισλαμικού Κράτους που κατευθύνονταν προς τη συριακή πόλη Ντέιρ αλ-Ζορ.

Στην ανακοίνωσή του, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας αναφέρει ότι αεροσκάφη της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας κατέστρεψαν πάνω από είκοσι οχήματα που μετέφεραν βαρύ οπλισμό, τεθωρακισμένα οχήματα και τανκς.

Επίσης, αναφέρει ότι «η καταστροφή του Ισλαμικού Κράτους στην περιοχή της Ντέιρ αλ-Ζορ θα γίνει η στρατηγική ήττα της διεθνούς τρομοκρατικής οργάνωσης».

Το Ισλαμικό Κράτος από την ώρα που εκδιώχθηκε από τα νότια της επαρχίας της Ράκα και τα δυτικά της επαρχίας της Χομς, συγκεντρώνει τις δυνάμεις του γύρω από την Ντέιρ αλ-Ζορ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις