Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

19

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κρήτη: Αυτοκτόνησε στην αυλή του σπιτιού μετά από ερωτική απογοήτευση
ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Αυτοκτόνησε στην αυλή του σπιτιού μετά από ερωτική απογοήτευση

Τέλος στη ζωή έβαλε ένας 46χρονος στη Δέρματο της Βιάννου. Ο άτυχος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα στην αυλή του σπιτιού του, βάζοντας μια θηλιά στον λαιμό του. Το άψυχο σώμα του βρήκαν συγγενείς του, χθες στις 23:00 το βράδυ. Η ερωτική απογοήτευση Ο 46χρονος ζούσε στην περιοχή πάνω από 25 χρόνια ήταν […]

ceb8ceb7cebbceb5ceb9ceb1-cf83cf84ceb7cebd-ceb5cebbcebbceb1ceb4ceb1

Τέλος στη ζωή έβαλε ένας 46χρονος στη Δέρματο της Βιάννου.

Ο άτυχος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα στην αυλή του σπιτιού του, βάζοντας μια θηλιά στον λαιμό του.

Το άψυχο σώμα του βρήκαν συγγενείς του, χθες στις 23:00 το βράδυ.

Η ερωτική απογοήτευση

Ο 46χρονος ζούσε στην περιοχή πάνω από 25 χρόνια ήταν αγαπητός σε όλους και εργατικός. Απασχολούνταν σε αγροτικές εργασίες και σε χωματουργικά μηχανήματα.

Δεν είχε ποτέ δώσει δικαίωμα σε κανέναν. Ζούσε με την αγαπημένη του, επίσης αλβανικής καταγωγής και όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι που εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν. Ο 46χρονος θόλωσε και της είπε: “Όπου βρεις το μηχανάκι μου θα έχω κρεμαστεί”.

Kαι πράγματι, ο άτυχος άντρας κρεμάστηκε στην αυλή του σπιτιού του, πατώντας πάνω σε μια καρέκλα και περνώντας το σκοινί από το μπαλκόνι.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις