Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός: Ένα βήμα πριν τα «αστέρια»!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Ένα βήμα πριν τα «αστέρια»!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ένα βήμα έμεινε πριν την μεγάλη επιστροφή εκεί που ανήκει, στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Απόψε, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την πρωταθλήτρια Κροατίας, Ριέκα, με στόχο τη διατήρηση του «0» στην άμυνα, και το σκοράρισμα όσων το δυνατόν περισσότερων γκολ. Ο Ολυμπιακός, μπορεί να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο κιόλας […]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ένα βήμα έμεινε πριν την μεγάλη επιστροφή εκεί που ανήκει, στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Απόψε, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την πρωταθλήτρια Κροατίας, Ριέκα, με στόχο τη διατήρηση του «0» στην άμυνα, και το σκοράρισμα όσων το δυνατόν περισσότερων γκολ.

Ο Ολυμπιακός, μπορεί να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο κιόλας ματς στο καυτό «Γεώργιος Καραϊσκάκης», εκμεταλλευόμενος την απειρία των Κροατών.

Χρειάζεται, όμως, προσοχή, καθώς τέτοιους είδους ματς εγκυμονούν κινδύνους, αφού ο αντίπαλος θεωρεί ήδη επιτυχία την είσοδο στους ομίλους του Europa League στη χειρότερη περίπτωση, και έτσι θα αγωνιστεί χωρίς άγχος.

Το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, και αυτό φαίνεται και στα λόγια του μέσου, Φίλιπ Μπράνταριτς, ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ανέφερε: «Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν γίγαντα, μία ομάδα που συνεχώς παίζει σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ξέρουμε ότι είναι ένας σοβαρός αντίπαλος, αλλά εμείς ήρθαμε για να κάνουμε τη δουλειά μας. Είμαστε έτοιμοι, θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

bradaric

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, φαίνεται πως υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν πάρει από τώρα φανέλα βασικού. Καπίνο, Κούτρης, Ρέτσος, Ζιλέ, Φορτούνης, Καρσελά και Μπεν, φαίνεται πως θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.

Χορός” από σκάουτερς θα γίνεται απόψε στο Φάληρο. Συγκεκριμένα, στο γήπεδο θα βρεθεί η Μονακό, η οποία έχει συχνή παρουσία σε αγώνες των πρωταθλητών Ελλάδας, η ελβετική Βασιλεία, η τουρκική Τράμπζονσπορ και η ιταλική Αταλάντα.

Στο «Καραϊσκάκης» αναμένεται και η Λιόν για τον Παναγιώτη Ρέτσο, αλλά και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Θανάση Ανδρούτσο.

 

Οι εμφανίσεις των «Πειραιωτών»:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις